Kredi Kartı Borcu Hakkında
Merhabalar
2006 yılında Akbank tarafından bana telefonla kredi kartı yollandı 7000 tl limitli. O kadar istemiyorum dememe rağmen ısrar edip yolladılar. Sonu da acı oldu ve şimdi avukatlığız. Ödeyeceğim rakam 8600 tl. ama ödeyecek gücüm yok şu an için. Ben herhangi bir sözleşme imzalamadım kart için. Ancak kartı kullandığımdan dolayı kart sözleşmesinden ben sorumlu olur muyum? Avukatlar borcu taksitlendirmiyorlar maalesef. Ben de sözleşmeyi imzalamadığım için bunu kendilerine karşı koz olarak kullanabilir miyim? Ödemede esnek davranmalarını sağlayabilir miyim?
Saygılar, Sevgiler
Re: Kredi Kartı Borcu Hakkında
şu soruya hiçkimse cevap veremiyor mu?
Kredi Karti Size Kurye Ile Ulaştirildiği Yada Bankadan Direkt Aldiysaniz Size Illaki Kredi Karti Formu Imzalattirilmiştir.onun Için Bu Borcu ödemekle Mükellefsiniz. Bunu Koz Kullanmadan Da Avukattan ödeme Esnekliği Talep Edebilirsiniz
çok merak ettiğim bişey sormak istiyorum ben kredi kartı aldım 6 ay önce borçlarımı ödedim düzenli olarak fakat şimdi çok zr durumdaym ödeyemiyrm.bnm üzerime herhangi birşey yok bu durumda banka beni nasıl cezalandırır.durumumda kötü maddi olarak bu işin sonu ne olucaktır şuanda bişey yok daha öeme tarihine az var lütfen cvp atın çok tırsıyorm.