Boşanma davasını temziye göndermemek için
selamlar benim boşanma davası da yılan hikayesine döndü
3 aydan beri hakim bey gerekçeli kararı yazama dı ne den bu kadar uzun sürdü? neyse sonunda yazmış ama boşanma davası sonucunda
gerekçeli karar her iki taraf avukatına da aynı anda gitmiyor mu arkadaşlar
neden benim avukatıma gelmeden karşı tarafın avukatına gitmiş
madem gitti karşı tarafın avukatının imzalayıp benim avukatıma göndermesi gerekiyormuş öyle bişi var mı acaba
ama hala gönderilmedi neden ???
acaba temyize gitme şansını ortadan kaldırmak için mi yapıyorlar???
Re: boşanma davsını temziye göndermemek için
Alıntı:
feray46 rumuzlu üyeden alıntı
selamlar benim boşanma davası da yılan hikayesine döndü
3 aydan beri hakim bey gerekçeli kararı yazama dı ne den bu kadar uzun sürdü? neyse sonunda yazmış ama boşanma davası sonucunda
gerekçeli karar her iki taraf avukatına da aynı anda gitmiyor mu arkadaşlar
neden benim avukatıma gelmeden karşı tarafın avukatına gitmiş
madem gitti karşı tarafın avukatının imzalayıp benim avukatıma göndermesi gerekiyormuş öyle bişi var mı acaba
ama hala gönderilmedi neden ???
acaba temyize gitme şansını ortadan kaldırmak için mi yapıyorlar???
Sayın feray46 iyi geceler.
Çok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum.Çünkü kafam karıştı açıkçası.Size yanlış birşey iletmek istemediğim için soruyorum.
3 aydan beri hakim gerekçeli kararı yazmadı, neyse yazmış dediniz. 3 ay önce boşanma davanız mahkemece sonuçlanarak 3 ay mı beklediniz?
Re: boşanma davsını temziye göndermemek için
Gerekçeli kararların yazılması ne yazık ki uzun sürüyor bazen. Hakimin iş yüküyle alakalı bir durum.
Harçları yatırıldığında ve masrafları verildiğinde her iki tarafa da tebliğe çıkar.
Karşı tarafın avukatına tebliğ edildiğine göre bugün yarın sizin avukatınız da alır kararı.
Bazı mahkemelerde kararı kalemden almak da mümkündür. Masrafsız, tebliğ yerine geçer.
Re: Boşanma davsını temziye göndermemek için
son duruşma 3 ay öncee olmuştu
ben 3 ayda gerekçeli kararı bekledim yeni haber aldım
karşı tarafın avukatına ulaşmışşş diye
avukatta diyor gelir bugün yarın
hayırlısı teşekkür ederim cevaplar için