Merabalar Saygi Değer Arkadaşlar.bir Sorunum Var Sizlerden Gelecek Açiklayici Bilgilerle Hareket Edeceğim.aralik 2008 Itibari Ile Toki Den Evimi Teslim Aldim Ve Dün (14/01/2009)itibari Ilede Teslim Aldiğim Dairenin Blok Yoneticisinden Telefon Geldi.23 Aralik Itibari Ile Kaloriferlerin Yandiğini Ve Yakit Masrafi Olarak şimdilik Benim Payima 400 Ytl Düştüğünü Ve Ilerde Bu Fiyatin Dahada Yükseleceğini Bana Bildirdi Lakin Arkadaşlar Ben Bu Evi Teslim Aldim Ama Içinde Oturmuyorum Ve Her Hangi Bir Gün Gidip Kalmiyorum Yani Ben Bu Evimden Faydalanmiyorum Bu Durumda Yönetici Benden Ne şekilde Yakit Masrafi Isteme Hakkina Sahip Ve Ayrica 35 Ytl De Kapici Giderleri Olarak Bana Masraf çikardi.ayrica şunu Belirtmekte De Yarar Görüyorum Topla 16 Daireden Oluşan Blokta Sadece 4 Daire Kaliyor Ve Yönetici Bütün Daire Sahiplerini Telefonla Arayip Sözlü Olarak Kaloriferlerin Yakilmasi Konusunda Izin Almiş Ve Kaloriferleri Yaktirmiş.böyle Bir Durum Arkadaşlar Belgelerle Imzalanip Karara Varilmazmi Nasil Sözlü Olarak Izin Aliniyor Ve üstelik Beni Hiç Aramadilar.yönetici:bütün Daire Sahiplerini Telefonla Aradim Kaloriferlerin Yakilmasi Konusunda Her Kes Izin Verdi''dedi Ben Zannetmiyorumki Kimse Oturmadiği Evin Yakit Parasini üstlensin.kimsenin Işine Gelmez Yöneticiye Benim Açiklamam:diğer Daire Sahiplerinin Telefonlarini Verin Birde Ben Onlarla Görüşeyim Dedim Ama Bana Telefon Numarasi Falan Veremeyeceğini Söyledi.
Uzun Lafin Kisasi Arkadaşlar 16 Dairelik Bir Blokta 4 Daire Oturuyor Ve Yakit Masraflarini Oturmadiğimiz Halde Bize De ödetmeye çalişiyorlar Ne Gibi Itiraz Hakkimiz Vardir Açiklarsaniz Sevinirim.