Hizmet sözleşmesi imzaladım, vazgeçtim,icra kararı geldi
Değerli Hukukçular derdimi kısa ve öz anlatayım inanın 2 gündür kafam karışık elim ayağım bir birine giri lütfen yardımlarınızı bekliyorum bu konu hakkında.
Benim sıkıntım dün yani 13 OCAK 2009 da alt komsuma bir tebligat bırakılmış.ve alıp baktığımda icra dairrsinden yazı.
şimdi olayı söyle anlatayım ben bir ambulans sağlık firması ile 22-06-2007 tarihinde bir sözleşme yaptım ve bu firma ile yaptığım sözleşmeye imza attım 1 yıllık 400 kişilik sağlık paketi alacaktık.sonra biz bu işten vazgeçtik aradan 1 hafta sonra ve ben bunu müşteri temsilcime beyan ettim aradım firmayı ve iptal ettim onlarında bana iade faturası kesin diye belirtti bende o dönemde faturam çıkmadığı için fatura kesemedim.ve bunlar faturalarını genel toplam uzerınden kesmısler ve banada faturayı beyan etmediler ve sözleşmenin örneğide bana gelmedi ve ben dedim tamam olay kapanmıştır.bu arada fatura tarihine icra kagıdında bakıyorum 25-06-2007 şimdi de bu firma beni icraya vermiş.
ve 1 tane bile paket almadık 14 bin ytl lik bana icra kararı çıkarttırmış ne yapmalıyım ne yapacagımı şaşırdım avukatı aradım firma verdi diyor, firmayı arıyorum bızım yapacagımız bırsey yok dıyor ,musterı temsılcımı aradım oda aynısını dıyor benım yapabıleceghım bırsey yok dıyor böyle hukukmu olur nasıl yaptılar anlamadım lütfen yol gösterin bana.
zaten cok zor durumlardayım vergı borcu bır yandan sahıs borclarım bır yandan sımdıde bu çıktı bundan nasıl kurtulurum.
saygılar
Re: Hizmet sözleşmesi imzaladım, vazgeçtim,icra kararı geldi
Arkadaşım sözleşme hükümleri olmadan birşey söylemek çok zor. Sözleşmede yazılı şartlar önemli. Sanırım birazda karışık yazmışşın. Almadığın bir ürüne iade faturası kesmek ne demek ? anlamadım... meslek adamı avukatlarla bu sözleşmeyi götürüp yüz yüze görüş yada sözleşmenin tam mentnine ihtiyacımız var.
Herkese mutluluk ve sağlık dilerim.
Alıntı:
rıza33 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşım sözleşme hükümleri olmadan birşey söylemek çok zor. Sözleşmede yazılı şartlar önemli. Sanırım birazda karışık yazmışşın. Almadığın bir ürüne iade faturası kesmek ne demek ? anlamadım... meslek adamı avukatlarla bu sözleşmeyi götürüp yüz yüze görüş yada sözleşmenin tam mentine ihtiyacımız var.
Herkese mutluluk ve sağlık dilerim.
sözleşmeyi tam metin halinde buraya yazsam yardımcı olan olurmu ?
Bilgimiz dahilinde elimizden gelen yardımı yaparız herhalde. Metin çok uzun ve tarayıcınız yok ise bu aşamda sorun yaşayabilirsiniz. Kendiniz yazar iseniz bir cümle atlaması çok şey değiştireceğinden hata yapmamalınız.