-
8. senem askerlik
Merhaba arkadaşlar.Benim durumum tam olarak şu...Okulda azami öğrenimimi tamamladım(14 donem.yani 7 yıl) ve okulm bitmedi şimdi tek dersim mevcut 8. senemin içindeyim..Geçen ekim ayında yoklamaya gitmedim.İşe girmek uzereyim.Askerlik belgesi istiyorlar.Okul tecil için herhangi bir belge gondermeyeceğini ve öğrencilik haklarından faydalanamadıgım için öğrenci belgeside vermiyor. Benim ne yapmam lazım askerliği tecil ettirmek için. Bu arada 1984 doğumluyum...Yardım ederseniz çok mutlu olacağım...Şimdiden teşekkurler...
-
Tek ders sınavı hakkında
arkadaşlar dumlupınar maliye bolumu öğrencisiyim..14 donem hakkım biti bu donem 16. doneme başlıcam..geçen sene kaldıgım derslerde azami öğrenim sınavlarına giridm ama bir dersten devazmsılıktan kaldıgım için giremedim.donem kaydı yaptım ama tek ders sınavına giremiyomuşum..dersten kaldımbenim mart ayında ne yapıp edip tek ders sınavıan girmem lazım...ayrıyeten öğrencilik hakalrından faydalanamadıgım için öğrenci begesi alamıyorum..askerlik yoklama kaçağıyım
1.okulun tek ders sınavına sokmama hakkı varmı..yani girmem için ne yapmam gerekiyor.
2.öğrneci belgesi almak için neler yapama m lazım
3.okul askerliği erteletmiyor..kaçak durumundayım nasıl tecil yaptırabilirim(1984)doğumluyum...
yardımlarınızı bekliyorum..bu konuyu çok iyi bilen biri bana yol gösterirse çok sevineceğim..şimdiden teşekkurler....
-
Re: 8. senem askerlik
Yakalanmadan okulunuzu bitirin 2 yıl tecil edersiniz.
-
Başka bir yontem yokmu..İşe gireceğim askerlik belgesi istiyorlar:(
-
Sizden istenen askerlik tecil belgesi ise,başka yolunuz YOK!