Re: Tahliye Taahhütnamesi
Hiçbir tahliye taahhütnamesi size kısa sürede tahliye şansı tanımaz.
Daha da kötüsü kira sözleşmesi yapılırken alınan tahliye taahhütleri yargıtayca geçersiz sayılmalıdır.
Yapabileceğiniz en iyi şey, bu tahliye taahhütnamesinde kiracınızın sadece adı soyadı ve imzası kısmını doldurmasıdır.
Tahliye ihtiyacı olduğunda taahhüt tarihini tahliye tarihinden bir ay öncesi olarak doldurursunuz. Tahliye taahhüt edilen tarih geldiğinde kiracı kendiliğinden çıkmamış olursa icra takibi veya tahliye davalarıyla uğraşırsınız.
Cevap: Re: Tahliye Taahhütnamesi
Evini kiraya verecek bir vatandaş daha kiraya vermeden tahliye taahütnamesi almayı düşünüyor. Bunu daha kiralamanın başlangıcında düşündüğüne göre kesindir ki; kanuna karşı hile yapacak, üstelik kötü niyetli de.. Kanuna karşı yapacağı bu hile için BİR HUKUK SİTESİNDE YARDIM DİLENİYOR.
Hukukçu olduğunu bildiğimiz std23 te bir hukuk sitesinde kanuna karşı hile, muvazaa nasıl yapılır, bunun yolunu öğretiyor. Yazıklar olsun.
std23 'e zaten tekme vurulmuş. Vurun diğerine de! Böylelerine bu sitede yer olduğunu düşünmüyorum.
Cevap: Re: Tahliye Taahhütnamesi
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Evini kiraya verecek bir vatandaş daha kiraya vermeden tahliye taahütnamesi almayı düşünüyor. Bunu daha kiralamanın başlangıcında düşündüğüne göre kesindir ki; kanuna karşı hile yapacak, üstelik kötü niyetli de.. Kanuna karşı yapacağı bu hile için BİR HUKUK SİTESİNDE YARDIM DİLENİYOR.
Hukukçu olduğunu bildiğimiz std23 te bir hukuk sitesinde kanuna karşı hile, muvazaa nasıl yapılır, bunun yolunu öğretiyor. Yazıklar olsun.
std23 'e zaten tekme vurulmuş. Vurun diğerine de! Böylelerine bu sitede yer olduğunu düşünmüyorum.
5 sene önce tek bir mesaj yazıp bir daha da uğramamış zaten. Tekme vurmaya gerek olmadığını düşünüyorum.