-
Boşanma
iii akşamlar.bundan 1 sene önce bir yakınım evlendi.2 ay kadar evli kaldılar.ancak bu süre içerisinde cinsel birleşme olmadı aralarında. kız 2 ay sonra evdeki tüm eşyaları ve takılan takıları toplayarak evi terk etti. ve boşanma davası açtı. sebep olarak da eşinin cinsel yetersizliği olduğunu iddia ettiler.mahkeme sürecinde her iki taraftan da adli tıp raporu istendi. yakınım yani erkeğin adli tıptan sağlam raporu geldi.ancak karşı tarafının adli tıp sonucu hala gelmedi. ve boşanma davası hala sonuçlanmadı. her mahkeme de 2 aya yakın gün atılıyor.üstelik dava hala sürerken başka bir ilden kız tarafı tüm eşyaları toplayıp gittiği halde tekrar eşya davası açtı.yakınımın cep telefonuna eşyaları götürdüğüne dair mesajlar da çekmiş. kızın eşya ve takıları götürdüğüne dair şahitlerde var.şimdi mesele bu ve ben şunları sormak istiyorum:
1)bu boşanma davası nasıl sonuçlanabilir?
2)kız tarafı ikinci kez eşyaları ve takıları alabilir mi?
3)kız tarafı bu durumda erkeğe iftira atmış olmuyor mu, erkek tarafı ne yapabilir bu durumda?
4)dava yaklaşık 1 senedir sürüyor bu kadar uzaması normal mi?
şimdiden teşekkürler... cvplarınızı bekliyorum
-
Re: Boşanma
1. hakim takdir edecek.
2. Aksi ispatlanmadığı takdirde eşyaların evde kaldığı ziynetin kadınla birlikte gittiği kabul edilebilir.
3. zor.
4. Bu süre normal koşullarda kısa bir süre. Bunun bir de aylar sürecek temyiz aşaması var.
-
Re: Boşanma
peki bu çektiği mesajlar telefon hattı kendi üzerine ait olmasa bile( hattın kendi üzerine olup olmadığını bilmiyoruz) onun kullandığı nasıl ispat edilebilir ispat edilmese bile işe yarar mı?
verilen cvplar çok kısa biraz daha açıklayıcı bilgi verir misiniz?