Otomobillerde tamir süresi
Herkese merhaba
2008 model arabamın sağ arka kapısına 25.12.2009 tarihinde başka bir araç çarptı. Arabayı aldığım ithalatçı firma ve ekspertiz Kapının değişmesi gerektiğini belirttiler.Buraya kadar her şey normal. Fakat aradan 17 gün geçmesine rağmen arabam teslim edilmeyince konuyu araştırdım.Aracın kapısının yurtdışından geleceğini söylediler. anlamadığım ithalatçı firmalar Türkiye'de sattığı yabancı menşeli araçların yedek parçasını kapısını vs. stoklarında bulundurmak zorunda değiller mi? benim bu firmaya hukuki bir yaptırımın olması için ne gibi şartların oluşmasını beklemeliyim. Şimdiden tşkler. saygılar sunarım..
Re: Otomobillerde tamir süresi
Poliçeniz " Kiralık Araç" teminatı kapsıyorsa, eksper de uygun görürse eğer teminatta belirtilen süre kadar araç talebinde bulunablirsiniz.
Re: Otomobillerde tamir süresi
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Poliçeniz " Kiralık Araç" teminatı kapsıyorsa, eksper de uygun görürse eğer teminatta belirtilen süre kadar araç talebinde bulunablirsiniz.
cevabınız için teşekkürler.eksper 5 gün araç kiralama için rapor yazdı bu hakkıda kullandım.Asıl sorunum aracımın uzun müddet teslim edilmemesi halinde kanunların ithalatçı firmaya müeyyide uygulayıp uygulamayacağı.