İzmir Baro Başkanı'nın beyin ölümü gerçekleşti
İzmir Baro Başkanı'nın beyin ölümü gerçekleşti
7 Ocak 2009DHA .
İZMİR'de, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan Baro Başkanı Avukat Nevzat Erdemir'in, beyin ölümü gerçekleşti.
Haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan, mesleğe yeni adımlarını atacak 10 avukata cüppesini giydirmek üzere hazırlanan İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir, dün akşam saatlerinde bir anda rahatsızlandı. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan 60 yaşındaki Erdemir, hemen makam aracıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Erdemir'in, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği saptandı. Erdemir'in rahatsızlandığı haberiyle meslektaşları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, hastaneye akın etti. Endişeli bir bekleyişe başlanırken, tıbbi müdahale için 1 gün (24 saatlik zorunlu süre) beklenilmesi kararı alındı.
Ancak 3 çocuk babası Erdemir'in, bugün, saat 19.30 sıralarında gözetim altında tutulduğu Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde beyin ölümü gerçekleşti. Üç dönemdir Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun lideri olarak Baro başkanı seçilen ve ulusalcı söylemiyle gündemde kalan Erdemir'in beyin ölümünün gerçekleştiği haberi meslektaşları ve ailesini üzdü.
Re: İzmir Baro Başkanı'nın beyin ölümü gerçekleşti
Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun....Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum...
Sayın Başkanı şahsen tanıma ve sohbet etme fırsatı bulmuştum, beyin kanaması haberini ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama içimde hep bir ümit vardı, bu haber beni derinden yaraladı...
Karışık duygular içindeyim.
Henüz tıbben yaşayan birine Allah Rahmet eylesin demek kolay değil.
Allah kalanlara sabır versin.
Değerli bir hukukçuyu kaybettik.
İZMİR BAROSU BAŞKANI Av. NEVZAT ERDEMİR VEFAT ETTİ.
İzmir Barosu Başkanı Avukat Nevzat Erdemir 6 Ocak 2009 günü akşamı Baro'da görevi başında iken geçirdiği beyin kanaması sonucu 8 Ocak 2009 günü (bugün) yaşamını yitirdi.
Cenazesi 9 Ocak 2009 Cuma günü saat 10.00 da İzmir Adliyesi önünde, saat 11.00 de İzmir Barosu önünde yapılacak resmi törenlerden sonra İzmir Alsancak Kocazade Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecektir.
Yakınlarının ve meslektaşlarımızın başı sağolsun.
Hukuki.Net Ekibi
Allah rahmet eylesin.
Ailesine , yakınlarına ve hukuk camiasına baş sağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun. Amin.
Çok acı bir durum. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yakınlarına sabır diliyorum.
Gerçek bir hukuk adamının ülkede gelişen olaylar karşısında yaşadığı çaresizlikle tansiyonu çıkıp bu sonucu yarattığını düşünüyorum.
Sebebinin Ergenekon olduğu şüphelerim var.
Ailesinin ve hukuk camiasının başı sağ olsun.