-
Zikir ayini
Adalet Bakanı Ergenekon soruşturması kapsamında son gözaltıları değerlendirdi: Siyasi değil, yargısal faaliyet...
A aydı, aaula da amburleydi ap up...
Başbakan Erdoğan, Olmert'in telefonuna çıkmadı...
Be beydi, bababula da bamburleydi bap bup...
Canlı yayında, eliyle iyileştirdiğini iddia eden türbanlı kadından bayan psikolağa tokat...
Ce ceydi, cacacula da camburleydi cap cup...
Doğalgazdan ölen yedi genç için yakışıksız açıklaması sonrası Başkent Doğalgaz Genel Müdürü istifa etti...
De deydi, dadadula da damburleydi dap dup...
Erdoğan, Muharrem iftarına katıldı...
E eydi, eeula da emburleydi ep üp...
Filistin'de İsrail ateşkesi...
Fe feydi, fafafula da famburleydi fap fup...
Gülen'den Gazze'ye 10.000 dolar (15.000 TL.) bağış...
Ge geydi, gagagula da gamburleydi gap gup...
Haşim Kılıç, damadının arsa işi hakkında konuştu...
He heydi, hahahula da hamburleydi hap hup...
İblisin biri yukarıdakileri yazdı...
İ iyiydi, iiula da imburleydi ip üp...
Ne olacak bu memleketin hali?
Ne neydi, nananula da namburleydi nap nup...
Zikir ayininde başınızı sallarken, önünüze bakmayı ihmal etmeyin, Türkçe'de yumuşak g ile başlayan kelime olmadığından başınızı sert kayaya çarpabilirsiniz...
Ze zeydi, zazazulada zamburleydi zap zup...
Ğayril mağdubi aleyhim veleddallin...
Uydu mu?
U uydu...
-
Re: Zikir ayini
Doğalgaz da tükenince ;
U uydu, uydurlamba, paf püf...
-
Sayın Gür, nedendir bilinmez sizin yazılarınızı okuyunca aklıma hep alakasız konular geliyor. Yazıdaki mesajı alıyorum almasına da, yanında bonus olarak alakasız konulara kapılmama neden olan bir de "ışık" alıyorum... Siz mi erdiniz, yoksa sonunda ben mi kafayı yedim bilemiyorum artık... :p
Bakın şimdi de aklıma, Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanı geldi. Bu roman çoğularına göre, Kamuran ile Feride arasındaki bir aşk hikayesinden ibaret ise de benim için daha fazlasını ifade ediyor. Lafı uzatmayayım, bu kitabı iki kez okudum, bir de TRT'nin TRT olduğu dönemlerde, Kenan Kalav'lı Aydan Şener'li dizisini izledim. İşte yazınızı okuyunca, Feride'nin öğretmen olarak gittiği yerlerden birinde karşılaştığı manzara geldi aklıma. Var olan Feridelerin sürüldüğü, susturulduğu; yeni Feridelerin yetişmediği, yetiştirilmediği bir ülkeden de ancak böyle sesler yükselir herhalde...
Kaleminize (Yoksa nefesinize mi demeliyim? :o ) sağlık...
-
Şöyle bir durup "dalgaların" sesini dinleyip buna rağmen hala böyle şeyler yazdığıma göre sanırım ben kafayı yemiş olmalıyım.:o
"Işık" sizde Sn. Kuzulu Yüksel... Motive edici iletileriniz için teşekkürler.