Kocasını darp eden ve rapor aldıran tek kadın olarak tarihe geçeceğim
:rolleyes: davama 1 hafta kaldı ve akıl almaz iddaları sunacaklarını öğrendim.mevzu şu:eşim aday memur olduğundan beni terkederken ailesinin yanına gidince 5 günlük rapor almış yani terkten 1 gün sonra raporu ne tür bi sağlık sorunu ile aldığını bilmiyordum bugüne kadar fakat şimdi darptan aldığını öğrendim.bu arada bayan olan benim :) sorum şu:eşim darbın benim ve ailem tarafından yapıldığını iddia ediyormuş ki o beni terkederken evde annem ve benden başka kimse yoktu.bu raporla bişey elde edebilirmi?ayrıca açtığım davaya itirazetmişler ama bana bi tebliğ gelmedi mahkemede öğrencekmişim neye itirazettiklerini.sizce eşim bunu yaparak bi haklılık yada avantaj elde etmiş olurmu?ayrıca düğünden sonra görmediğim insanları şahit göstermişler üstelik yakın akrabaların yeminsiz dinleneceğini duymuştum istediklerini söyleyebilirler yani..ayrıca hiçbişekilde irtibata geçmiyorlar bu güven nedendir acaba?
Re: Kocasını darp eden ve rapor aldıran tek kadın olarak tarihe geçicemm
En kısa zamanda bir avukata gitmenizi öneririm. Darbın meydana geldiği tarih ve saatte eşinizin yanında değil de bir başka yerde bulunduğunuzu ispatlayabilirseniz bu durumda problemlerinizin azalacağı kanaatindeyim.
Re: Kocasını darp eden ve rapor aldıran tek kadın olarak tarihe geçicemm
Alıntı:
Av.Ali Sinkay rumuzlu üyeden alıntı
En kısa zamanda bir avukata gitmenizi öneririm. Darbın meydana geldiği tarih ve saatte eşinizin yanında değil de bir başka yerde bulunduğunuzu ispatlayabilirseniz bu durumda problemlerinizin azalacağı kanaatindeyim.
sn sinkay ilk önce cevabınız için teşekkürederim.eşim evi terkettiğinde pazar günüydü.hafta sonu olduğundan gitmemiş sağlık kuruluşuna.hem neden böyle bişeyden polis tarafından bile olsa uyarılmadım.bide davaya katılmam benim avantajıma olurmuu?