Re: Vakit Gazesine göre 7 Gencin ölüm haberi
E doğru yazmış... Erdem53 gelmeden ben yazayım... ''inançlara saygılı olalım''
Dün haberler,de İ Melih Gökcek,in adayligini aciklayan bir miting vardi.Bu mitingte insanlar kaziklandigi halde,iclerindeki bu dindarlik duygusu onlari bagirmaya,sevinc naralari atmaya zorluyordu sanki ve ve ve sakalli adamin elinde, bir resim gözüme carpti.Bu resimde ne yaziyordu biliyormusunuz? Yasasin Hizbullah Yaziyordu..:deli:
Sanirsam bu tip kisiler Akp,nin onlara hitap ettiklerini düsünerek bu sekilde pankart falan aciyorlar...
Gelelim bu Vakit gazetesine,akp;nin yan kolu olarak,Insanlarin ölümleri ile din arasinda bir baglanti kurup,sacma sapan yazilar yazan bir gazete..
Ben ailelerin yerinde olsam kalkar onlari mahkemeye veririm..100%100 haklilar cünkü...Deprem oldu, Türkiye,deki bazi iller fuhus ile suclandi ve bu yüzden Allah yeri gögü salladi denildi..Bunlar Müslüman degiller ,bunlar baska bir soyun gerileri...Kuran ile yola cikiyoruz deniliyor ki kuran da bile onlarin yaptiklarina yer verilmiyor..Acaba baska bir kitapmi var?belki kendi yazdiklari kitaba göre uygulama yapiyorlar..Peygamberleride Hizbullah baslari olsa gerek...
Böyle birşey olamaz ya, insanların en acı haliyle böyle dalga geçer gibi. Buna yanıt vermeye kalkışılırsa bir zamanlar Konyada kuran kursundada ölümler gerçekleşmişti bunu neye bağlıyacaklar acaba? Yazık gerçekten çok Yazık!!
Gazete haberine ilişkin söylenecek pek bir şey yok çünkü dikkate alınacak cümleler değil.
Evlat acısının karşılığı olmadığı,başka acılarla kıyaslanamayacağı söylenir.O nedenle böyle bir acı karşısında söylenecek sözlerin bir değeri muhakkak yoktur ama ben ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Peki arkadaşlar böyle bir durumu yaşayan kişilerin aileleri nasıl bir hukuk savaşı verebilir? Yapılan incelemerin tekrarlanması için neler yapılmalı?