-
Türk Telekom
Türk Telekom evlere telefon bağlarken bunu en yakın Türk Telekom müdürlüğü eliyle yapmakta, ancak önceden bağlanmış olan ev telefonumuzu kapattırmak isteğimizde bu işlemin il merkezinde yapılabiliceği söylenerek, kapatma dilekçeleri en yakın telekom müdürlüğünce(Daha önce bağlayan) alınmamaktadır. Türk Telekom böyle bir uygulama yapabilir mi?
-
Re: Türk telekom
Telekomünikasyon sektöründe tüketici hakları yönetmeliği ve internet üzerinde yayınlanan sözleşme örneğine göre yapmamalı ama yapıyor malesef.
-
Re: Türk telekom
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Benimde telekomla ilgili bir sorum olacak.Cevaplarsanız sevinirim.2006 veya 2007 senesinde yanında çalıştığım iş verenim hakkında haciz işlemi var olduğundan, ve iş yerini taşıdığımızdan yeni telefon hatlarını benim üzerime aldı.15 gün sonra ortağı gelecek ve onun üzerine devir olacaktı (iş yeri ortağının ismine kayıtlı) ortağı geldi ve ortaklıktan ayrıldı. işyeride kapandı.ikisinede telefonla ulaşıyorum fakat ikiside ortağım ödeyecek diyor.borçta baya yüklü telekom avukatı beni arıyor taksitlenirme yaptım ödeyemedim malum kriz nedeni ile.ev adresime bir tebligat falan gelmedi ama her an gelebilir. Mahkemede bu durumu anlatsam iş yeri adresi ve kaydı ortaklardan birine ait ispatlanır.bu sıkıntıdan kurtulurmuyum.veya bu borçtan nasıl kurtulurum.Telefonla bir kere konuşmuş olsam gam yemeyeceğim.ne yapmamı tavsiye edersiniz.şimdiden vereceğiniz cevaba teşekkür ederim
saygılarımla