Borçlu adresinden taşınmış, kimlik bilgisi,tlf no'su hiçbir şey yok, 35'e göre de tebligat yapılamıyor. Bu durumda yapılabilecek birşey var mıdır?
Printable View
Borçlu adresinden taşınmış, kimlik bilgisi,tlf no'su hiçbir şey yok, 35'e göre de tebligat yapılamıyor. Bu durumda yapılabilecek birşey var mıdır?
EMAR vs.. yapıldı mı?
Emar ne demek:)
Emniyet Araştırması.
Borçlunun adresinin bulunduğu yerdeki (işyeri) muhtarla konuşuldu (muhtarda kaydı yok bu arada), batık olduğu, ceketini alıp gittiğini söylendi. Emar isteme usulü nasıldır? Masraflı mıdır?
Öncelikle,sadece ad ve soyad emniyet araştırması için yeterli değil, olumlu yanıt alabilmeniz için en az bir veriye daha ihtiyaç var.
Bu koşulu sağlarsanız icra dosyasına emniyet araştırması talebinde bulunabilirsiniz.Sadece posta masrafı alınır.
Cevaplarınız için teşekkur ederim, son olarak emar talebinde bulunduğumuzu varsayarsak dosyaya cevabı ortalama ne kadar sürede gelir??
Rica ederim.
İcra dairesi kanalıyla sürdürülürse 1 ay kadar bir sürede yanıt alınır.En azından Ankara için bunu söyleyebilirim.Fakat elden takip ederseniz çok daha kısa sürede.
Merhaba
Anlatılan konuya benzer bir durumda benim başımda.Kiracım evden kaçtı ama bana Antalya/Serik' te bir inşaatta çalışacağını söylemişti.Şimdi artık ulaşamıyorum.İcra takibi başlattım adreste bulunamadı.Emar başlatmak istiyorum.Benim elimde borçluya ait kendi imzaladığı senet,isim soyisim,baba adı,tc kimlik no,vergi no,kendi ve eşinin cep telefon numaraları var.Ama gerçekte Antalya/Serk'e mi gitti bilmiyorum.Bu bilgiler doğrultusunda başlattığım icra takip işlemine emar yapotırma ve sonuç alma imkanın varmı.Şimdiden saygılar teşekkürler 7.yılınız kutlu olsun...