-
Hosting Şikayet
www.erdalweb.com alan adını 7 yıldır turkticaret.net hosting firmasında barındırıyorum. sitem asp formatıyla kurulmuş ve 4500 üyesi olan tibbi mümessillik konulu amatör bir site hosting firmasına uzun süre trafik aşım ücreti ödedim 2008 yılı mart ayında sanalwindos paketine geçiş yaptırdılar bütün yıllık ücretini kredi kartıondan ödedim 8 gün önce site ftp pleks e baglanamadım sürekli aramalarımdan sonra windos un çöktüğünü belirtiler ve olayama başladılşar enson dört gün önce kesin sorunun ortadan kalkış zamanını istedim 48 saat sonra dediler belirtilen sürenin üzerinden daha fazla zaman geçtiği halde herhangi bir düzeltme yok
benim ögrenmek istediğim sözleşmeyi internet ortamından yaptığım için tam ayrıntıları bilemiyorum bu durumda ortalama aylık ziyaret tekil 1.000 1.150 çogul ziyaret 2.200 iel 2.500 arasında değişen (toplist rakamlarıdır) güven ve imaj kaybetmem ve ücertini ödediğim halde kullanıcı hatası olmayan bu işlemden dolayı nasıl bir hukuki yol izleyebilirim. Teşekkürler
-
Re: Hosting Şikayet
Maddi kaybınız varsa, maddi tazminat davası açabilirsiniz.
-
Re: Hosting Şikayet
maddi kaybınızı delile dayandırmalısınız siteniz üzerinden kaçak yollarla reklam alarak verigiye tabit utulmadan el altından alınan parayla reklam alıyorsanız bunun hak araması olmaz bilmiş olun