-
yasal haklarımız
işkurdakı ımzaladığım sözleşmede 2dolar saat ucretım çalıştığım yerdekı ımzaladığımız bodoramı gecerlıdır 37 ay çalıştım işkurdan ımzaladığımız sözleşmede saat ucretı 2dolar ve ben formen olarak çalıştım benım formen olarak çalıştığımı belırten ana fırmadakı proje başkanı 3yıl boyunca formen olarak çalıştığımı belırten yazı verdı bana ımzalı muhurlu bu yazı mahkemede işime yararmı ımzaladığım bordurada maaşımın fısk 1500 dolar yazıyo ve bu ımzaladığımız bodora gecerlımı ımaıler elektronık postalar mahkmede delil olarak kullanılırmı cevab yazarsanız yardımcı olursanız sevınırım
-
Duşünmeden atılan ımza
meraba ıyı gunler arkadaşlar yurt dışında çalışan işçılerın turkıyedekı ımzaladıkları işkurdan anlaşmalı işlerde şirketlerın vergı kaçırmak için işçilerı duşuk ucretten gösterıp vergı kaçırıyorlar işçiler mahkemeye başvurduklaruında yasal hak talap etmek için neyapab bılır ayrıca orda şirketın duzenledığı bodoralarda maaşları 1500 ve ya 1200 yada 2000 yada 1000 dolar bu tıp ucretlerın yazılı olduğu boduraları ımzalıyorlar toplu bodurada gösterılen ucretler mahkemede işlerıne yaramı 40 kişinın yada 50 kişinın ısmının ve ımzalarının bulunduğu kahıtların mahkemede bır yardımı olurmu bu duzenlenen evrak resmı sayılırmı toplu ımzaların bulunduğu bodura gecerlımır şirket mubhuru yok uzerınde sadece şirketın adı yazı şu aya aıttırdıye yazıyo ve su şantıyede mahkmede işe yararmı butıp evrak mahkemeye verseler yasal hakları nedır