Çalıntı cep telefonu satın almak
Sayın site yetkilisi,öncelikle şahsınızda tüm site çalışanlarını kutlarım.Vermiş ve vermekte olduğunuz aydınlatıcı ve yol gösterici bilgilerinizden dolayı şahsım ve tüm site üyeleri adına sizlere teşekkür eder saygılarımı sunarım.Forumların çalıntı çep telefonlarının kullanımı ile ilgili bölümlerini dikkatle okudum.İstanbulda bir eve girilmiş ve hırsızlık yapılmış olup budadan çalınan telefon internette bir açıkartırma sitesinde tanışmış olduğum bir kişiden çalıntı olduğu kesinlikle bilinmeden alınmıştır.Karakoldan şahsım ve eşim aranılarak ifade vermemiz istenmiş olup telefon zabıt karşılığı teslim edilmiştir.Çalıntı olduğunu bilmeden alınan ve alınırken alıcının hesabına gönderilmiş(hesap numarası satıcının kendisine aittir) olan telefon ücretinin banka dekontu,satıcının alıcıya telefonu gönderdiğini gösteren satıcının adının ve soyadı ile iletişim bilgilerinin yazılı olduğu kargo makbuzu,satıcının telefona ait imei numarasını ve kimlik fotokopisinide içinde bulunduğu telefonu alıcıya sattığını belirtmiş olduğu bizzat kendisinin yazıp altını imzaladığı telefonun modeli ve imei numarsını belirtir bir satış belgesi bulunmaktadır.Sizden öğrenmek istediğim bütün bu belgeler ve deliller ışığında bu durumun nasıl ve ne şekilde sonuçlanabileceğidir.ilginize şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Re: Çalıntı cep telefonu satın almak
Yazdığınız belgeler ile kanıtlı ise siz hiçbir ceza almazsınız sanıyorum sizin için takipsizlik kararı verilir.
Ancak ortada sizin de bir maddi zararınız olduğu açık.
Sizde şikayetçi olun derim.
ilginiz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.çalışmalarınızda başarılar dilerim.saygılarımla
Sayın,Phantom of law,öncelikle yeni yılınızı kutlar sağlık,mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini temenni eder,ilginiz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Yukarıda belirtmiş olduğum durum içerisinde belirtilmiş olan telefona arkadaşımın gsm simkartını takmıştım,dolayısı ile yapılan araştırmada ben ve eşimin yanısıra o arkadaşımında ismi çıkmıştı.Ben vermiş olduğum ifademde arkadaşımın kartını telefona kendimin taktığını,arkadaşımın bu olayla uzaktan yakından ilgisi olmadığını vurgulamıştım.Arkadaşım bu olayla alakanladırılabilirmi,kendisinide ifade vermeye çağırmışlar olayla alakası olmadığını ismi geçen evine girilen şahsı tanımadığını belirtmiştir.Telefona taktığım simkart numarasını o dönemde yeni aldığı ve kendisi kullanmadığı için numarayıda tanımadığını ifade etmiş ifadesinde.Benim kendisi hakkında vermiş olduğum adı geçen arkadaşımın olayla alakası olmadığını belirtir ifadem çerçevesinde arkadaşım bu kapsamda zarar görebilirmi.daha önceden belirtmiş olduğum gibi ifademle beraber satıcıdan alındığını gösterir ve satıcının kendisinin telefon markası ve modeli ile birlikte imei numarasını belirtmiş olduğu satış belgesi,banka dekontu,kargo makbuzu var iken daha önce belirtmiş olduğunuz çerçeve içerisinde arkadaşım bu olayla ilişkilendirilebilirmi.telefonu karakola kendi isteğimle teslim etmiş olmam bu durumu değiştirebilirmi.Vereceğiniz ve vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı şimdiden çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.