Yurda vermek için 6 hafta bakmak mı gerek?
Merhaba herkese
İlk başta yardım eden kişilere teşekkür ederim.Danışmak istediğim birşey vardı ki Su an bir yakınımız kadın sığınma evinde.Evlilik dışı hamile olduğu için.İki ay sonra doğumu var.Ozamana kadar kalma hakkı var orda.Fakat ordan yurda vericek bebği ordanda evlatlık verilecekmiş.Ama altı hafta bakması gerekmiş ondan sonra.ama bu kişinin zaten kalıcak yeri yok.Bebeği doğum yaptığı gibi yurda veremezmi?
Yardım edicek birileri varsa cevap lütfen
Re: yurda vermek için 6 hafta bakmakmı gerek:(((
Sadece ve sadece bebekle birlikte 6 hafta geçirmesi gerekiyorsa;doğacak bu masum yavrunun sadece ve sadece 6 hafta annesine ihtiyacı varsa lütfen bu 6 haftayı bu yavruya verin. Bunun için çaba harcayın. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ben bir alman çoban köpeği sahibi olarak belirtmek istiyorum ki, evlat gözü ile gördüğümüz köpeklerimiz bile doğum yaptığı zaman biz köpek sahipleri sayısı kaç olursa olsun 50 günden önce yavruları annelerinden ayırmıyoruz. Kaldı ki burda bir insan evladı söz konusu. Çok rica ediyorum 6 haftayı bu yavrudan esirgemeyin.
Re: Yurda vermek için 6 hafta bakmakmı gerek:(((
Alıntı:
çaresiz16 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba herkese
İlk başta yardım eden kişilere teşekkür ederim.Danışmak istediğim birşey vardı ki Su an bir yakınımız kadın sığınma evinde.Evlilik dışı hamile olduğu için.İki ay sonra doğumu var.Ozamana kadar kalma hakkı var orda.Fakat ordan yurda vericek bebği ordanda evlatlık verilecekmiş.Ama altı hafta bakması gerekmiş ondan sonra.ama bu kişinin zaten kalıcak yeri yok.Bebeği doğum yaptığı gibi yurda veremezmi?
Yardım edicek birileri varsa cevap lütfen
Perşembenin gelişi çarşambadan belli imiş. Kızamıyorum, sadece üzülüyorum. Doğmamış çocuğa don biçilmezmiş, ama doğmamış çocuğun kaderi şimdiden belirlenmiş. Yurda doğar doğmaz verilemezmişymiş. Aman yarabbim. Yardım et bu insanlara. Kimseyi anasız babasız koyma.