Forum Buton değişikliği önerisi ( Türkçemize Özen Gösterelim )
Forumda birisinden gelen özel mesaja cevap vermek istediğimiz de gelen mesajın sağ alt köşesinde sevket butonunun yanında inglizce bir buton gözüme çarptı o da bu alıntı ile cevapla butonu idi
Bende Değerli Admin ve Web tasarımcılar dan bu butonun aşağıda vereceğim Türkçesiyle değiştirilmesini öneriyorum.
Türkçe Alıntı ile cevapla butonu;:
Not:
mevcut resmin bulunduğu yerdeki reply_small.gif dosyanın silinip verdiğim linktekiresmin adının reply_small.gif yapılıp aynı klasöreatılmasıyla düzelecektir.
Re: Forum Buton değişikliği önerisi ( Türkçemize Özen Gösterelim )
Sitemize göstermiş olduğunuz ilgi, Türkçemize göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz. Haklı eleştiriniz ve öneriniz teknik ekibimizce değerlendirilecektir.
Saygılar.
Afedersiniz ama reply=alıntı demek değil ki. Bence butonu yanıt ver, cevap ver şeklinde yapmak gerekmez mi?
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Afedersiniz ama reply=alıntı demek değil ki. Bence butonu yanıt ver, cevap ver şeklinde yapmak gerekmez mi?
Üyemizin iyi niyetinden dolayı ben bu hususu görmezden gelmiştim ama dediğiniz gibi doğrusu "Yanıtla-Yanıt Ver" ya da "Cevapla-Cevap Ver" dir Sayın Güngören. Gerekli değişiklik de doğru şekilde yapılacaktır zaten. ;)
"Alıntı ile Yanıtla" olmalı
Butonun şu anki işlevi gelen mesajı da dahil ederek cevaplama imkanı sunuyor.
Av.Erdoğan Kırcalı'nında dediği gibi butonun şu anki işlevi alıntı yaparak cevap vermesi yani alıntı yazılmasında bir sakınca yok bakın şuan mesaja verirken bile alıntı tuşu var cevap ver tuşu yok zaten vbulletin Türkçe güncelleştirmelerinin yapıldığı zamanda reply tuşu alıntı tuşuyla değiştirilerek güncelleme yapılmıştır. fakat özel mesajlardaki unutulmuş yada gözden kaçmış olabilir.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Sayın Av.Dilek Kuzulu Yüksel
http://images.hukuki.net/images/buttons/reply.gif
Forumlarda yanıtla butonumuz, konunun sol üst ve sol alt köşelerinde olmak üzere 2 tanedir Sayıın serdarizm. :)