Norveç vatandaşı eşimden haklarımı alarak nasıl boşanabilirim
Merhabalar ..
Eşim Norveç vatandaşı ben T.C vatandaşıyım Türkiyede 03 -11-2006 ‘da resmi olarak evlendik
Çocuk yok …
eşimin norveç vatandaşı olması bu evliğin dümeninde istediği gibi hareket etme hakkını veriyormu istediği zaman alıp istediği zaman boşayabiliyormu yada terk edip bırakabiliyormu 3 senemi kaybettim , işimi kaybettim maddi manevi zarara uğradım ki manevi zararın değeri ölçülmez.. hakkımı nasıl arayabilirim hangi yoldan başlayabilirim ?
ve şunuda belirtmek istiyorum ayrılma taraftarı değilim eşimi seviyorum ailesinin etkisinde kaldığı belli seçimi ailesinden yana kullandığı belli belki bir mucize olur bana döner..fakat mucizeyi beklemek yerine zaman aşımına uğramaması için bir yerlerden başlamam gerekiyor ..çünki bir kadınla berbarliği varmış duyumları aldım ki eğer varsa bitmiştir benim için
1-eşim beni norveçte görüşmüyoruz gerekçesi ile boşayabilirmi?
2-ben dava açarsam tedbir nafakası ve nafaka alabilirmiyim?
3-maddi manevi tazminat davası açabilirmiyim açarsam kazanma şansım ?
4-T.C kanunlarını ve verilen kararları norveç tanırmı ??
5-bu tür uluslararası boşanma davası için herhangi bir avukata gidebilirimiyim ?
yoksa bu tür davalara bakan özel avukatlarmı var varsa nerde bulabilirim
beni bu konuda aydınlatırsanız ve yönlendirirseniz çok sevinirim
Re: Boşanma İle İlgili Sorular
Merhabalar ..
Eşim Norveç vatandaşı ben T.C vatandaşıyım Türkiyede 03 -11-2006 ‘da resmi olarak evlendik
Çocuk yok …
eşimin norveç vatandaşı olması bu evliğin dümeninde istediği gibi hareket etme hakkını veriyormu istediği zaman alıp istediği zaman boşayabiliyormu yada terk edip bırakabiliyormu 3 senemi kaybettim , işimi kaybettim maddi manevi zarara uğradım ki manevi zararın değeri ölçülmez.. hakkımı nasıl arayabilirim hangi yoldan başlayabilirim ?
ve şunuda belirtmek istiyorum ayrılma taraftarı değilim eşimi seviyorum ailesinin etkisinde kaldığı belli seçimi ailesinden yana kullandığı belli belki bir mucize olur bana döner..fakat mucizeyi beklemek yerine zaman aşımına uğramaması için bir yerlerden başlamam gerekiyor ..çünki bir kadınla berbarliği varmış duyumları aldım ki eğer varsa bitmiştir benim için
1-eşim beni norveçte görüşmüyoruz gerekçesi ile boşayabilirmi?
2-ben dava açarsam tedbir nafakası ve nafaka alabilirmiyim?
3-maddi manevi tazminat davası açabilirmiyim açarsam kazanma şansım ?
4-T.C kanunlarını ve verilen kararları norveç tanırmı ??
5-bu tür uluslararası boşanma davası için herhangi bir avukata gidebilirimiyim ?
yoksa bu tür davalara bakan özel avukatlarmı var varsa nerde bulabilirim
beni bu konuda aydınlatırsanız ve yönlendirirseniz çok sevinirim
Re: Boşanma İle İlgili Sorular
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=50001
Aynı soruyu daha önce sormuştunuz,tekrar sayınız,alabileceğiniz cevap ihtimalini arttırmayacağı gibi,konunuzun ve üyeliğinizin kilitlenmesine neden olabilir.