Sunucu hizmeti aldım, hizmet kalitesiz - Ödememi geri istiyorum problem çıkartıyorlar
Bir firmadan VPS hizmeti adı altında sunucu kiraladım. 1 aylık ödeme yaptım, ancak 3 gündür sistem kapanıyor, düzgün çalışmıyor, hatalar var problemler var.
Firmaya paramı geri istediğimi söyledim. Bana bir adres altında "4: Vps & vds & dedicated ' lerde kesinlikle ne olursa olsun geri ödeme bulunmamamktadır" gibi bir madde gösterdiler. Firmanın vergi levhası yok, yani aslında firma değil. Bazı satışlarının altına da KDV dahildir yazmışlar. Yani KDV de ödemeden satış yapıyorlar.
Paramı geri verin dememe rağmen, "düzelticez/halledicez" diyerek geçiştiriyorlar. Ve ben artık bu firmadan bu hizmeti almak istemiyorum ve paramı geri istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim, ne önerirsiniz? Saygılarımla.
Re: Sunucu hizmeti aldım, hizmet çok kalitesiz. Ödememi geri istiyorum problem çıkartıyorlar.
Re: Sunucu hizmeti aldım, hizmet çok kalitesiz. Ödememi geri istiyorum problem çıkartıyorlar.
35ytl
maksat 35 ytl değil ama hakkımı aramak istiyorum
Türklerden host hizmeti alınmaz hele hele vergilevhasızsa işin çok zor bu adamlarkşmdirnecidir nedir hizmet için onlara 35 ytl gönderdiğinii spatlıyabilirmisin dekontun filan varmı
tabikii. iş bankasından online bankacılıkla gönderdim. banka kayıtlarında gönderilen mebla var. ayrıca havale açıklamasında aldığım hizmetin adını da yazmış bulunmaktayım. ayrıca ne kadar işe yarar bilmiyorum ama msn görüşmeleri de kanıt sayılıyorsa kanıtlayamayacağım birşey yok.
güzel ama verereceğin dilekçe için alacağın top kağıt parası sonra yol parası arabayla gidersen savcılığa benzin parası birde çok sıra olur susarsın su parası sonraarnında acıkır oradan döner möner alırsın birde bunun geri dönüşü var senin 35 milyonu katlar :D sana bu bir ders olsun birdaha kalitesiz yerden host almassın ama sırfadalet yerinbulsun dersen buyur önünde yollar açık:D
Re: Sunucu hizmeti aldım, hizmet kalitesiz - Ödememi geri istiyorum problem çıkartıyorlar
Tek derdim bu adamlara bu işi yedirmemek parasında değilim. Avukat aradım bi kaç tane, danışmak için bile verdiğim ücretten fazla para istiyolar.
Avukat olup canlarını çıkartmak vardı. Of ki ne of...