Bacağımı Kırdı, İşimden Oldum
Kriz ve işsizlik döneminde 3 aydır ücretli Coğrafya öğretmenliği yapıyordum. Halı sahada kasten ayağıma sert vuran kişi, Tibia ve Fibula kemiklerini kırmak suretiyle beni sakatladı. Bir anda 'Hakkını helal et, ben gidiyorum' dedi ve ortadan kayboldu. 15 saat Kartal Araştırma Hastanesi'nde; daha sonra Cerrahpaşa'da 20 gün yattıktan sonra (hala acılarım ve ağrılarım devam ediyor) ameliyat oldum.
Şu anda taburcu oldum, bacağımda 3 platin var, hala tedavim devam etmekte fakat çok ağrım var.
Sözleşmeli olduğum için işimi kaybettim. Yariyila kadar 2 aylık (1500 YTL) maasimi kaybetmenin yanı sıra başka bir öğretmeni atadıkları için işimi tamamen kaybetmiş durumdayım.
Ayrıca, hastane ve ameliyat masrafları için (sigorta harici) 500 YTL ödedim.
Bacağımı kıran kişi, bir defa bile arayıp ziyaretime de gelmedi.
Bu kişiye karşı maddi-manevi tazminat davası açmak istiyorum.
Bunun proseduru nedir ve bana ne kadar masrafı olur?
Ne zaman sonuc alabilirim?
Çok uğraşmam gerekir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Serhat GÜR
Re: Bacağımı Kırdı, İşimden Oldum
Sn.SFESpec, Öncelikle geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimle üzücü bir olay halı sahada geçtiğine göre spor karşılaşması esnasında olmuş yani spor yaralanması işin adli boyutundan bahsetmemiz söz konusu değil.Müsabaka sonunda gerçekleşmiş olsa idi konu adli boyuta taşınabilir, ceza ve tazminat davası açma talebinde bulunabilirdiniz.Siz arayıp sormaması kişinin insani boyutu ile alakalı bir durum netice itibari ile uğraşmaktan başka sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum.Tekrar acil şifalar.....