Elime ulaşmayan icra takibi
merhaba, 2001 senesinde malum krizden dolayı ödeyemediğim banka ve esnaf kefaletten almış olduğum krediler kefillerim tarafından ödenmiş ve kefillerim de benim hakkımda icra takibi başlatmışlar ancak benim elime ulaşan herhangiş bir evrak olmadığı gibi bunu geçen akşam eve geldiğimde kapının üzerine bir kartvizite yapıştırılmış nottan öğrendim. telefon ile aradığımızda eski işyerime tebliğ edildiği belirtildi. şimdi sorum, benim bu borcu ödeyecek maddi imkanım yok karşı taraf ise haciz yapmak istemediklerini bir şekilde anlaşarak halledelim diye teklifte bulundular ama dediğim gibi bir anlaşma yapılabilmesi için nakit gerekmez mi veya nasıl bir anlaşma yapmamı önerirsiniz. yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Re: Elime ulaşmayan icra takibi
Alıntı:
nurneda rumuzlu üyeden alıntı
nasıl bir anlaşma yapmamı önerirsiniz. yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Nasıl bir anlaşma yapmanız gerektiğinizi biz öneremeyiz sayın nurneda, bunu vekaletini verdiğiniz avukatınız size önerebilir.
Avukatınızın olmamasını uygun görüyorsanız, karşı tarafın en mantıklı teklifini kabul edin.
Ayrıca tebligatın kanuna uygun olarak yapıldığına dikkat edin.
Re: Elime ulaşmayan icra takibi
Bence kefillerinizle makul bir ölçede anlaşmaya gidin Aksi tardirde sizi bu ömür boyunca hacizler takip edecek ve hiç bir şekilde menkul ve gayri menkul sahibi olamayacaksınız Ayrıca ikamet ettiğiniz mahaldede haciz sıkıntıları doğacaktır Bu açıdan bir şekilde anlaşmaya gidin derim Yoksa bu sizi ömür boyu rahatsız eder