Özel Borçlar Yurtdışı Yasağı Sebebi midir?
Öncelikle yetkililere çok teşekkür ediyorum.
Çok fazla bilgi sahibi olmadığım için sorumu direk olarak sormak istiyorum çünkü şu anki durumumla ilgili çok az bilgiye sahibim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Benim özel bir bankaya 1 sene öncesine ait şuan 2 milyar olan bir borcum var.Ancak borcumla ilgili durumu şu an bilmiyorum.Yani yasal takipin durumuyla ilgili hiçbir bilgim yok.Ama bundan iki ay gibi kısa bir zaman önce bana borcumu taksitlendirebileceğime dair bir kağıt gönderdiler.Onun haricinde bir belge almadım.
Sorunum şu 1 hafta sonra Kıbrıs'a gideceğim.Acaba bu borçla ilgili bi sorunum olur mu? Bu arada unutmadan gece dışarı çıktığımda polis tarafından yapılan kimlik sorgulamasında herhangi bi sorun yaşamadım yani gebetem 1 ay öncesinde bakıldığında temizdi.Ama şu an için çok endişeliyim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Re: Özel Borçlar Yurtdışı Yasağı Sebebi midir?
Genel Bilgi Tarama'da sizin özel bankaya borcunuz dolayısıyla sıkıntı çıkmaz. Genel Bilgi Tarama uygulamasında aranma durumunuz, sabıka durumunuz ve asker kaçağı, yoklama kaçağı olup olmadığınız görünür.
Ama bu borçtan ötürü herhangi bir aranmam olması imkanı var mıdır? Yani borçla ilgili bir aranmam yada tutuklama emrim olabilir mi? Bana ulaşan herhangi bir resmi belge yok ama sitedeki araştırmalrımdan anladığım kadarıyla mal beyanında bulunmamaktan hapis cezası alınabiliyormuş.Ben mal beyanında bulunmadım ama bu konuda bana bi uyarıda yapılmadı yani elime geçmedi.
Bütün korkum Havaalanında bir sorun yaşamak.Böyle bir sorunum olmaz değil mi?
Size şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.İnanın uykularımı kaçıran bir sorun yaşıyorum..
Alıntı:
neseriz_akin rumuzlu üyeden alıntı
Ama bu borçtan ötürü herhangi bir aranmam olması imkanı var mıdır? Yani borçla ilgili bir aranmam yada tutuklama emrim olabilir mi? Bana ulaşan herhangi bir resmi belge yok ama sitedeki araştırmalrımdan anladığım kadarıyla mal beyanında bulunmamaktan hapis cezası alınabiliyormuş.Ben mal beyanında bulunmadım ama bu konuda bana bi uyarıda yapılmadı yani elime geçmedi.
Bütün korkum Havaalanında bir sorun yaşamak.Böyle bir sorunum olmaz değil mi?
Size şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.İnanın uykularımı kaçıran bir sorun yaşıyorum..
hayır.merak etmeyin havaalanında bir şey olmaz.rahat olun. iyi yolculuklar