-
İcralık Senet
ii günler öncelikle şöle anlatayım ben bi iş yeri aldım senet karşılığı ve biz sözleşme yapıldı 3 ay sonra 20 bin ytl ödenecek die yanlız iş yerine girerken iş yerinin kirasını ödememişti 4 bin ytlelik kira bedelini ödedim şu anda da senetin tarihi geçtiği için beni icraya verdi şimdi benim ne yapmam lasım ve icrada benden parayı alabilmesi için süre ne kadar olur ve ne şekilde alabilir değerlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
-
Re: İcralık Senet
Sayın üye, ifadeleriniz karışık olmakla birlikte yanlış anlamadıysam siz işyeri devraldınız ve buradada kiracısınız.Bu almaya karşılık 3 ay sonraya senet verdiniz ama ödemediniz size gelen icra kağıdında süre yazılı olup en kısa zamanda ödemeniz menfaatiniz icabı olup aksi halde mallarınıza veya eşyalarınıza haciz gelecektir.
-
3 ay içerisinde ödemediğim borç var yani senet ama ben bu senete itiraz etmek istiyorum çünkü ödenen bi para var ve düşülmedi buna itiraz etmek istiyorum bide haciz geldiğinde malların hepsine el mi konuluyo yoksa belli bi ödeme planı yapılıp omu ödeniyor tam anlamıyla bunun ne kadar zamanda olması muhtemel bana açıklayıcı bi bilgi verrmisiniz...
-
birde benim senetimin olduğu kişi bu iş yerinin sahibi deil sadece kiracıydı burayı ondan devraldım ev sahibi başka birisi...