-
Şiddetli Geçimsizlik
arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve 13 aylık bir kızım var fakat eşim ailesine çok düşkün oldugundan annesinin sözünden çıkmıyor kayıncaldem benden nefret ediyor hatta sürekli oğluna hocalara gidip yazı yazdırıyor eşim bana karşı ilgisiz evde varlıgım yoklugum bir her hareketime söyleyecek sözü var bu niye burda filan diye eger kendine ters cevap vereyim şiddete maruz kalıyorum evde hiç mi hiç huzurum kalmadı yaşadıklarım sadece bunlar değil çok kötü dönemler geçirdim ailemle aynı şehirdeyiz 30 dk uzaklıkta sadece ve aileme bile yollamıyor annemler gelseler bana laf ediyor kayınvaldem ben annemin evine bizim evden eşya taşıyormuşum :( erzak filan götürüyormuşum halbuki 2 erkek kardeşim çalşılıyor ve babam emekli imam fakat şuan maaşı krediye gidiyor ev aldıkları için krediye girdiler ..
boşanmak istiyorum fakat 13 aylık kızımı da istiyorum duydugum kadarıyla mahkeme kız çocugunu babaya veriyormuş ondan dolayı ayrılamıyorum fakat evde geçirdiğim hergun işkence artık bana :S evden ayrılıp annemlere gitmeyi düşündüm sizce o zman ne yapabilir yani kızımı benden alabilirmi nasıl ayrılmam gerek ben davayı açsam ne yapabilirm tek istegim kızımda benımle olsun başka bişey istemiyorum ...
lütfen bana bir yol gösterin
-
Re: şiddetli geçimsizlik
Küçük yaştaki çocukların velayeti annenin akıl hastalığı, ahlaksız yaşantısı, madde bağımlılığı ... unsurlar olmadığı sürece anne şefkatine ihtiyacı olduğu için anneye verilir. Annenin çalışıp-çalışmaması velayet hakkını almasında engel değildir. Boşanmak için kararlı iseniz müşterek evinizden ayrıldıktan kısa bir süre sonra boşanma davası açarsanız eşiniz size terke dayalı boşanma davası açamaz. Dava açtığınızda ayrı yaşama hakkını elde etmiş olacaksınız.
Forumdaki
-Velayet-
Şiddetli geçimsizlik boşamak istiyorum
başlıklı konuyu bütün sayfalarıyla okursanız biraz daha iyi aydınlanmış, endişenlenmenizi gerektirecek bir durumun olmadığını görecekseniz
-
-