-
Kime ödeyeceğim?
820 milyonluk borcum için icra takibi başlatıldığını öğrendim
ödeme emri gelmeden bu borcumu ödemek istiyorum
ama kime ödiceğimi bilmiyorum?
kredi aldığım kurumamı,vergi dairesinemi yoksa avukatamı?
avukataysa icrayı hangi avukatın takip ettiğini bilmiyorum çünkü daha ödeme emri gelmedi
yardımcı olursanız sevinirim tşk
-
Sayin Serkan Çelik,
Kredi aldiginiz kuruma gitmenizi tavsiye ederim. Henüz takibe girisilmemis de olabilir, bu durumda avukatlik ücreti, icra gideri gibi masraflari ödemekten kurtulabilirsiniz.icra takibine girismislerse yine size bilgi verecek ve hatta belki de anlasma yoluna gidebileceklerdir.
Saygilar...
-
Dilek Hanım
Kredi aldığım kurum kredi ve yurtlar kurumu ve bugün adana bölge müdürlüğüne gittim ve ziraat bankası hesabına yatırmamı söylediler
icra takibi 2004 kasaımda başlatıolmış
yurt kur un internet sitesinden öğrendim
ben borcumu yatırsam haciz için geldiklerinde de dekontu göstersem yinede masrafları benden mi alırlar acaba?
-
Sayin Serkan Çelik,
Bahsettiginiz konu Amme Alacaklari Kanunu'na tabi. Bu durumda borcunuz ve faizleri disinda bir ücret talep etmezler, yapilan masraflar da bu alacagin içinde mevcuttur zaten.Borcunuzu bankaya yatirip dekontunu aldiktan sonra haciz için gelirlerse, dekontu göstermeniz yeterli olacaktir. Ayrica borcunuzu ödedikten sonra hacze de gelmezler.
Rica ederim...
-
https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=6216
serkan bey uyarılmanıza rağmen yeni başlık açmışsınız sorunuzun yeni versiyonunu daha önce açmış olduğunuz yukardaki başlıkta yineleseniz daha iyi olurdu. cevapların yukardaki başlıkta devam etmesi ricasıyla Bu konu kilitlenmiştir