Camilerimiz neden yanıyor?
İstanbul’da kısa zamanda 19 cami kundaklandı. Cami yangınlarının arkasındaki karanlık ellerin amacı, alevi-sünni çatışması çıkarmak.
Bu eylemleri planlayanlar özellikle cem evlerine yakın camileri hedef alıyorlarmış. Yarın hedef cem evleri olursa sürpriz olmaz. Asıl hedef milletimizin birliği, bütünlüğü, huzuru…… Halkımızın sağduyusu sayesinde bu provokatörler de amaçlarına ulaşamayacaklardır.
Re: Camilerimiz neden yanıyor?
Cami yangınlarıyla ilgili 5 kişi gözaltına alınmış. Bakalım karanlık eller nereyle bağlantılı çıkacaklar.
http://www.haber7.com/haber/20081222...gozaltinda.php
Sayın erdem53,
Sakın ergenekon bağlantısı olmasın... :)
Tayyar'ı yakından takip etmek gerek...
O basmaz bence...:) :) :)
Bana var da ellere yok mu? Hiç hoş değil Erdem 53... Bugün Emniyet birilerini yakalamış. Durun bakalım ne imiş?
Tahrikkar olmayalım, benim Camim yakıldıysa, yarın Cemevin yakılır havasına girecek (öyle kastetmediniz değil mi?) beyanlardan kaçınalım.
Ha bildiğiniz birşey varsa lütfen Emniyet ile paylaşınız...
Kesinlikle öyle bir düşüncem yok Harun bey;
Bilakis; yarın Cemevleri yakılırsa sağduyulu olalım çağrısı vardır yazımın içerisinde. Dikkat ederseniz asıl hedefin camiler değil de halkımızın birliği, bütünlüğü ve huzurudur diye de belirttim.
Alevi sünni çatışması çıkarmayı amaçlıyorlar diye de belirttim.Dilimin döndüğünce..
Bunda hoş olmayan ne acaba sayın Harun Gür. Ben de hemen hüküm kurmadım zaten. Bakalım arkasında hangi karanlık eller var dedim. O ellerin karanlık olduğu da aşikar herhalde.Her kim olurlarsa olsunlar...
Yazılarımın hiçbirinde tahrikkar bir beyan yoktur.Aksine sağduyu çağrısı mahiyetindedir.
Saygılarımla.