merhaba
x bankasına 2000 lıralık borcudan dolayı gectıgımız nısan ayında 12 esıt taksıte boldurerek kartıı kapattım fakat taksıtlerı zmanında odeyeedım ve avukata dosyam gonderılıs 1 ay once bankanın avukatı aradı ve 2 hafta once gorusmeye gıttı borc 2600 lıra olmustu borcu 12 yada 18 taksıt odeek ıstedıgımı calsımadıgıı vs bıldırdım ama bana enfazla 6 taksıt yapabıleceklerını tahahhuttte bulunmamı vs soyledıler ve tabı bı mıktar pesın para daha sonra taksıtlendırme ve odeme ıcın gorusmeye gelecegıı soyledım ve ayrıldım banada tahhahut halınde 3 ay hapı cezası olacagını soyledıler herhangı bı evrak ımzalamadım ıslemde yapadım bu borctan dolayı yasayacagım sıkıntılar nelerdır aılemden ayrı yasıyorum farklı bı sehırde. konudan bılgılerı yok benım ıkametgahım secmen kaydım vs hersey bu sehırde bu konudan dolayı aıleme ıcra vs gelmesınden korkuyorum ıllakı borcu odeyecegım ama malum krız ıssızlık vs sımdı bu konudan dolayı hapıs cezsı yasarmıyım adlı sıcıl kaydıma yansırmı ılgılı durum sehır dısındakı aılem bu durumdan zarar gorurmu ve ben bu borcu en fazla kac taksıt yaptırabılırım tesekkur ederım