arkadaşlar.yakında eşimin boşanma davası açmasını bekliyorum.hergün posta kutusuna bakmaktan bıktım.
acaba dava açıldıktan ne zaman sonra tebligat elime ulaşır.psikolojim bozuldu.her postacı gördüğümde moralim bozuluyor
Printable View
arkadaşlar.yakında eşimin boşanma davası açmasını bekliyorum.hergün posta kutusuna bakmaktan bıktım.
acaba dava açıldıktan ne zaman sonra tebligat elime ulaşır.psikolojim bozuldu.her postacı gördüğümde moralim bozuluyor
İcra belgesi, Mahkeme tebligatı , askerlik celbi, ölüm haberi gibi haberler emin olun sizi gelir bulur.. rahat edin.. bekleyin. Nasılsa size ulaşacaklardır. Siz olmadan mahkemede olmaz. Eşinizin avbukatı bunu eşinize hatırlatmıştır. O nedenle size en kısa yoldan ulaşması için tebligat adresiniz düzgünce verilmiştir. Alıncada yasal süreniz var sanırım 10 gün sizde karşı dava açarsınız yada eylemsiz kalır mahkeme gününü beklersiniz..
evet sayın dardayımın da dediği gibi seni gelip buluyor.Bende senin gibi bekliyordum geldi :) sana 10 gün süre veriyorlar itirazların için ve davacının açtığı davada mahkemeye sunduğu gerekçelere cvp vermen için. 10 gün içinde ilk itirazınla birlikte ilgili mahkemeye cvp dilekçeni veriyorsun sonrada mahkeme gününü bekliyorsun. benimki 9 . gün geldi. Geçmiş olsun
Merhabalar,
Davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız http://vatandas.uyap.gov.tr adresinden vatanadaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz.
çok sağol hocam ya postacı beklemekten bıkmıştım