Celp döneminde rapor alıp kurumuma vermedim
daha önce çok sorulmuş ve yanıtlanmış fakat benim bir istisnam var;
ben bir devlet hastanesinde doktor olarak görev yapmaktayım askerlik celb döneminde rapor aldım fakat raporumu kurumuma bildirmedim(raporlu olduğum süre içerisinde çalışmaya devam ettim).. şimdi askerlik şubesine gidip raporumu ibraz edince bu durum araştırılır mı eğer araştırılır ve de raporlu olduğum süre içinde çalıştığım tesbit edilirse neler olur??
Re: Celp döneminde rapor alıp kurumuma vermedim
Alıntı:
boğaziçi rumuzlu üyeden alıntı
daha önce çok sorulmuş ve yanıtlanmış fakat benim bir istisnam var;
ben bir devlet hastanesinde doktor olarak görev yapmaktayım askerlik celb döneminde rapor aldım fakat raporumu kurumuma bildirmedim(raporlu olduğum süre içerisinde çalışmaya devam ettim).. şimdi askerlik şubesine gidip raporumu ibraz edince bu durum araştırılır mı eğer araştırılır ve de raporlu olduğum süre içinde çalıştığım tesbit edilirse neler olur??
Ceza alırsın.
Peki değerli dostlar, celb döneminde rapor alıyorsak bu raporu ne zaman şubeye vermek durumundayız ?
Alıntı:
alk34alk rumuzlu üyeden alıntı
Peki değerli dostlar, celb döneminde rapor alıyorsak bu raporu ne zaman şubeye vermek durumundayız ?
Alır almaz verirseniz iyi olur.Vermezseniz savcılık aşamasında ibraz etmeniz gerekir.
Teşekkür ederim,
Konuyla ilgim şu boyutta, 1980 doğumluyum fakat okulu bu sene bitiremedim seneye bitereceğim, lakin yaş haddine takıldım, şube derki son yoklama bitimine kadar yoklamanı yaptıracaksın 2010 OCAK ayındada celb dönemin belli olacak...
Bu durumda ben bu belli olan CELB dönemimi kapsayacak şekilde rapor almalıyım doğru mudur? O raporu (15+15 gibi mesela ) götürüp şubeye verdikten sonra öteki celb de gene rapor... taki 2010 sonuna kadar zira 2010 yazı üniversite mezunu olmuş oluyorum...
Doğru anlamış mıyım olayı sizden ricam yorumunuz...
Teşekkürler...
Alıntı:
Teşekkür ederim,
Konuyla ilgim şu boyutta, 1980 doğumluyum fakat okulu bu sene bitiremedim seneye bitereceğim, lakin yaş haddine takıldım, şube derki son yoklama bitimine kadar yoklamanı yaptıracaksın 2010 OCAK ayındada celb dönemin belli olacak...
Bu durumda ben bu belli olan CELB dönemimi kapsayacak şekilde rapor almalıyım doğru mudur? O raporu (15+15 gibi mesela ) götürüp şubeye verdikten sonra öteki celb de gene rapor... taki 2010 sonuna kadar zira 2010 yazı üniversite mezunu olmuş oluyorum...
Doğru anlamış mıyım olayı sizden ricam yorumunuz...
Teşekkürler...
Bu soruya cevap veremeyeceğim maalesef.Bu işin etik boyutunu aşar.
Teşekkürler, etik boyutu tartışıp forumu gereksiz işgal etmek istemem...
Alıntı:
Teşekkürler, etik boyutu tartışıp forumu gereksiz işgal etmek istemem...
Ben teşekkür ederim.
Bu askeri konularda uzman ücret karşılığı da olsa danışmanlık alabileceğimiz bir kurum kuruluş bir yer var mıdır acaba ? Zira şubeler net konuşmuyor konuşamıyor...