Maaşımın Tamamına Bloke Konması
Başka bir banka borcumdan dolayı Maaşimin 1/4 Miktarinda Icra Kesintisi Olduğunu ve geriye kalan maaşımın tamamına Yapmiş Olduklari Bloke IşlemininT.C Kanunlara Göre Suç Teşkil Ettiğini Dilekçe Ile Garanti Bankasina Bildirmeme Rağmen Hukuksuz Uygulamalarina Devam Etmektedirler. Banka Aleyhine Madur Edildiğime Dair Maddi,manevi tazminat Davasi Açabilirmiyim Yardimci Olursaniz Sevinirim.(banka hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum ve tshh dilekçe ile şikayette bulundum.)
Re: Maaşimin Tamamina Bloke Konmasi
Açabilirsiniz elbette ancak zararınızı kanıtlamanız gerekir.
Cumhuriyet Savcılığına ilgili Bankanın şube müdürü ve diğer sorumlusu hakkında suç duyurusunda bulunun. Blokenin derhal kalktığını göreceksiniz.
Savciliğa Suç Duyurusunda Bulundum
O zaman merak etmeyin. Derhal kaldırdıklarını göreceksiniz. Savcılık ifade tutanağını banka şubesine fakslayın.
Re: Maaşımın Tamamına Bloke Konması
sevgili karedeşim gel varya sen beni dinle garanti bankasına olan burcunu hiç ödeme taksitlendirme neden diyecek olursan maaşının tamamına bloke koyamazlar ancak 1/4 kesebilirler oda sana noter tastikli bir ödeme emri gönderecekler ödemediğin taktirde icra kanalıyla bir ödeme emri gönderecekler sende mal beyanında bulunacaksın üzerine kayıtlı bir mal varlığın yok ise aylığının1/4 kesecekler başkada birşey yapamazlar evinede icra getirler ise icra iflas kanunu,borlar kanunu tüketici kanunu,ve kredi kartları kanunu incele
dün bankadan aradılar.Ben ödeyemeyeceğimi ve icra işlemlerine başlayabileceklerini söyledim.Ben borçlarımı ödemekten zaten kaçmıyordum.Ben son olarak ayda 700 ytl ödeyebileceğimi söylememe rağmen kabul etmediler.Benim korkum bu saatten sonra haciz gelmesi değil.Tek korkum maaşımın tamamını haciz gelmeden bloke etmeleri.Ben maaşımı garanti bankasından alıyorum ve borcumda garanti bankasına. Maaşımın tamamına bloke koyacak olurlar ise diğer ödemelerimi yapamam ve maddi ve manevi olarak zarar görürüm.Haciz işlemleri ne zaman başlar tahminen .
Benim üzeirime kayıtlı herhangi bir mal varlığım yok.Keşke olsa idi de bankaya borcumu ödeseydim.Ben bekar bir polisim evimde 1 adet tv,çamaşır makinası,bilgisayar, 2 kanepe 1adette baza var.Haciz yoluyla bunlara el koyarlar mı yoksa maaşımdan mı keserler.Bunlara el koyarlarsa başka yere taşınayım.yada ev arkadaşıma ait desem alabilirler mi.