Sözleşmeden Dolayi Mağdurum
İYİ GÜNLER BEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM, ARTIK TAMAM BİTTİ DEDİĞİM ZAMANDA YENİDEN KARŞIMA ÇIKTI BU SORUN...
05.04.2005 Tarihinde kapıdan satış yapan ses-pa yayın evi pazarlamacısı çalıştığım iş yerine gelerek bana bir kitap seti tanıtmıştı.hoşuma giden kitaplardı ancak çok pahalı olduğu için almak istememiştim.
O satıcı bana dediki, "tamam sen al bu akşam bir incele, eğer beğenirsen sana güzel bir taksitlendirme yapıcam alırsın, gel beraber bir sözleşme yapalım üstüne taksitlendirmeni de belirleyelim hem de ben bu sözleşmeyi işyerime götürüp prim kazanayım,eğer beğenmezsende yarın gelip alayım geri"
bende sırf iyi niyetimden (aslında saflığımdan dolayı) prim kazansın diye kitapları aldım.sözleşmeyi imzaladım.ama bu kitapları yarın gel al dedim.çünkü ödeme gücüm yoktu.
o kişide tamam dedi ve gitti...
ve ben onlarla tam 5-6 ay uğraştım, hergün aradım gelip alın dedim, yazık günah bu kitaplara dedim okumuyorum zaten param da yok dedim...
hiç bir yetkiliye ulaşamadım, ulaştıklarımda "bizi ilgilendirmez,aldınız bir kere" dediler...
şimdi bana hayatımda ilk kez icra müdürlüğünden bir ödeme emri geldi.ne yapacağımı şaşırdım.çok kötüyüm, perişan haldeyim.az bir para da değil, faizlerle 2 ev kiramın bedeline denk geliyor.
lütfen bana yardım edin.
Re: Sözleşmeden Dolayi Mağdurum
kimse bu konu hakkında yardımcı olmak istemiyormu aca, son 6 günüm kaldı ne yapmam lazım?
Bu kadar zaman bir avukatın yardımından yararlanmayarak olayın bu boyutlara varmasına neden olmuşsunuz,hala daha bir avukatın yardımından yararlanmamakta ısrar ettiğinize göre eninde sonunda borcu ödeyeceksiniz gibi görünüyor.Oysa bir avukata danışsanız söz konusu borçtan kurtulmanız mümkündü,belki hala daha mümkün olabilir.
pardon ama ben yanlış anlattım sanırım, kesinlikle bunlarla bir muhatap bulamazken bu boyuta getirebileceklerini nerden bilebilirdim ki, ayrıca 4 yıldan sonra karşıma çıkan bu durum için öncelikle takip ettiğim bu sitedeki avukat arkadaşlara sorup yapabileceğim bi durum var ise tabiki avukata başvururum...
yani sonuç olarak ben avukat yoluyla neler yapabilirim, bir netice alabilirmiyim.veya kendimin yapabileceği bi durum varmı?