-
Kayıp Kiracı
Merhaba,
Bundan 6 ay önce taşınmazımı emlakçı vasıtası ile kiraya verdim. Ben hiç kiracıyı görmedim. Emlakçı 2 kira bedeli depozito ve 1 kira bedeli peşin para almış. Ayrıca tek taraflı kiracının imzasını taşıyan bir kira kontratı hazırlamış bir de boş tarihli bilgisayar çıktısı tahliye taahhütnamesi almış....
Daha sonra kiracı ile tanışmak, elindeki kontratı imzalamak için görüşmek istediğimde sürekli müsait olmadığını ama en yakın zamanda görüşmek istediğini belirtti. Ben de sorun etmedim. Ancak kiracı aniden ortadan kayboldu. Kendisi şehirdışına gitmiş, eşi ve çocuğundan da haber yok. Evinde eşyaları duruyor ancak komşuları 3 aydır eve gelen giden olmadığını söylüyor. Ayrıca şimdi ortada benim imzamın olduğu bir kontrat yok.. 2 aylık depozitoyu da kiraya sayınca 3 aylık kira alacağım var ancak kimden alacağımı bilmiyorum. arada bir kiracının eşinin akrabası beni arayıp ailevi sorunlarından bahsedip biriken borcun her an ödeneceğini söylüyor ancak tam 3 aydır bugün yarın diye beni oyalıyor. Ancak asıl kiracıya asla ulaşamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla
-
Re: Kayıp Kiracı