-
Sansür
Yapılan tam anlamıyla sansürdür...Sizin yetkiniz ne kim veriyor size bu yetkiyi?İnsanlar istediklerini yazamayacaklarsa neden bu forum sitesi var?Yazi yaziyorsun sil diyorsun silen yok düşünceni söylemek için forumda konu açıyorsun editör kontrolune takılıyor...İşinize geleni yayınlayıp işinize gelmeyeni yayınlamamak ne kadar yasal?
-
Re: Sansür
Bu sitede olmamak kaydıyla istediğiniz sitede istediğiniz şekilde yazmanızı sağlamak için sizi siteden attık. Yaşasın özgürlük diye bağırabilirsiniz artık.
-
Cevap: Re: Sansür
İnternette Yoruma 11 Ay Hapis 'Yetmez Ama Evet'
Aynı yorum birçok haber sitesinde de yapıldı ama…
Kurulduğu günden bu yana Cumhuriyetçi çizgisinden sapmayan Haberinyeri.net isimli sitemizin kurucusu Cem Büyükçakır’a,sadece haberlerin altına yapılan yorumlardan yola çıkılarak Cumhurbaşkanına hakaret suçu ile 11 ay hapis cezası verildi.
Haberinyeri.net Sitesi kurucusu Cem Büyükçakır ise ;
“ Sadece bir anlık ile onaylanan ve uyarı gelir gelmez silinen yorumun cezasının 11 ay hapis olduğu bir Ülkede hala internet basınını denetlemek isteyenlerin olması çok tuhaf.Suç unsuru taşıyan yorumun sahibinin hala başka sitelerde köşe yazarlığı yapması ve kimsenin bu yorumcu hakkında işlem yapmaması ise hukuk adına üzüntü verici.Çok şey istemiyorum,sadece mahkemeye sunulan deliller araştırılsın.
Yorumu yapan kişinin ben olmadığını anlamak günümüz imkanlarında çok zor olmamalı.Meclis içerisinde ki ve dışarısında ki muhalif partilerin bu konuya duyarsız kalmamasını umut ediyorum.” Dedi.
Kaynak Haberin Tamamı:http://www.internetajans.com/default.asp?NID=101207
Sitemiz görevlilerine yardımcı olalım.