Cevap: MSN hack/Tehdit/Santaj
cevabınız içi çok teşekkür ederim çalan kişi msn şifresini değiştirmiş sadece gizli sorumdan geri aldım fakat yinede kim oldugunu ögrenmek için şikayet edebilirmiyim?
peki nasıl bir yol izlenir acaba bilgi vermeniz mümkünmü?
yani savcılıga başvurunca benim bilgisayarımımı inceliyecekler.çünkü msnmi çalan kişinin adresimde hala mailleri ar üstelik myspace,facebook,yonja gibi sitelerden bana msj attı herşeyin kanıtı var yani.bu onun bulunmasını kolaylaştırırmı?
Devam eden davanız boşanma davasımı velayet davasımı?
Alıntı:
firak rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Msn adreslerim ve msn yazismalarim (karsilikli olarak), eski esim tarafindan (yada baskasi yapip ona yolladi) calindi. Bu arada tehdit ve santaj mailleri aldim. 2 tehdit mailini silmistim ama arkadasima yollandi bu defada, onu sakliyoruz.
Eski esimin elinde dokumanlari mevcut gorusmelerimizin. Ve yazilanlarin haricinde benim yapmadigim konusmalarinda oldugunu iddia ediyor, henuz mahkememiz bitmedi ve cocuklar icin yapiyor sanirim.
Simdi sizden sunu ogrenmek istiyorum.
Bu bilgileri bir sekilde hem maillerim hacklenerek hemde msn yazismalarim tesbit edilerek calinmis. Yasal haklarim nelerdir?
Ve bu benim yazmadigim seyleride yazdiklarimla beraber mahkemeye sunarsa mahkeme bunlari (bosanma mahkemesi) delil olarak degerlendirirmi?
Tesekkurler.
Pardon dikkatli şekilde okumamışım.Eşler arasında özel hayatın gizliliği bildiğim kadarıyla söz konusu olmuyor.Eğer bu mail adresinizi çalan eşiniz çıkarsa bir sonuç çıkacağına ihtimal vermiyorum.
bide benim soruma cvp verseniz(