Re: kefillik ve ayrıntısı
Merak etmeyiniz. Parayı ondan tahsil edemeseler veya öyle sıranın sonunda olsalar bankalar sizi 500 kere aramış olurdu. Gönlünüz rahat olsun. Bizim memurumuz hiç bir yere kaçamaz. En son emekli ikramiyesine el koyarlar ama alırlar paralarını...
S.M.Mali Müşavir
Selçuk Gülten
Re: Kefillik ve ayrıntısı
Bende selçuk gülten beye katılıyorum Memur bir yere kaçamaz eninde sonunda banka alacağını tahsil eder Siz müsterih olun
Alıntı:
cemaykutman rumuzlu üyeden alıntı
Bende selçuk gülten beye katılıyorum Memur bir yere kaçamaz eninde sonunda banka alacağını tahsil eder Siz müsterih olun
:o Desenize memurun emeklisi bile bir yere kacamaz maaşı haciz olur ssk-bağkur olursa maaşına haciz konmaz onlar kurtarır değilmi,şu ülkeye bak yağ tutulacak tarafı yok valla.
Alıntı:
cemaykutman rumuzlu üyeden alıntı
peki öylede borcu emekli tazminatını aşmışsa yada bekleme sonucu aşarsa faizden kaynaklanan nedenle o zaman emekli maaşına mı geçiyor sıra?
Tek korktuğum nokta buydu o yüzden konuyu açmıştım. Aradan yıllar geçer faiz üstüne faiz biner sonra uzun bir aradan sonra şokla karşılaşmayayım diye düşünüyordum.
Aradan 10 yıl geçerse kefillik düşme diye bir olay yok değilmi bu arada? :D