-
Haneye Tecavüz
Merhaba.
Ben daha önce tehdit telefonu aldıgım kişi ve yanında tanımadıgım 3 kişi tarafından evimde darp edildim.Ayrıca annem kardeşimde darp edildi.Bu insan beni yaklaşık 5 ay önce tehdit etmişti bu tehditi ortaya çıkarmak istıyorum fakat 6 ayda telefon kayıtlarının sılındıgı soylendı.Ben bu insanın yapmış oldugu tehdidi kanıtlayamayacak mıyım?Savcılıga telefon kayıtları için başvurdugumda ne kadar surede kayıtlara ulasılır?Yanıtlarsanız cok memnun olurum.Saygılarımla...
-
Re: Haneye Tecavüz
Kayıtlardan geçmiş konuşma ve mesaj içeriklerine ulaşamazsınız.
Darp ile ilgili şikayette bulunmadınız mı?
-
Evet bulunduk zaten polis çagırdık mahkemeyı beklıyoruz.Telefon kayıtlarıma neden ulasamıyoruym?sonuçta aldığuım bi tehdit var ve kanıtlamalıyım.
-
Hukuk devletiyiz.Hukuka aykırı verilerin kaydedilmesi suç cezası altı aydan üç yıla kadar hapis.
-
Evet hukuk devletiyiz ve ben de zaten bu yüzden aldığım tehdit konuşmalarını kanıtlamak istiyorum .Telefon kayıtlarını cıkartanlar nasıl cıkartıyor?Bu konuda kesin bir cevaba ihtiyacım var . Çünkü tehdit edildim.
-
Sİzi arayan veya size mesaj gönderen numaralar tesbit edilebilir ama geçmişe dönük konuşma ve mesaj içeriklerine ulaşabilmek mümkün değil.
-
Teşekkür ederim açıklamanızdan dolayı...Peki bu insanların evimize emri vaki şekilde buyur etmeden bırden gırmeleri ve huzursuzluk cıkarıp hakaretin ardından bana ve anneme saldırmalarının hukuki boyutta karşılığı nedir bu insanlar ifadelerinde yarım saat muhabbet ettık falan da demişler çantamız orda dıye de ewe gece yarısı polisler arama yaptı.İftira oldugu da anlasıldı.Ayrıca gelenlerden bırı polis ile nasıl bır ılıskısı var bılmıyorum gbt me baktırıp tc kımlık numaramdan öss puanıma ulasmıstır ve eşi eroinden tutuklu oldugundan polise o konuda bılgı alısverısı yoksa nasıl bır samımıyet var kendı kafamda çözemıyorum cok zıt gbt me baktırdıkları ve evıme zorla gırıp darp ettıklerı ıcın hukukı anlamda ne olur?Teşekkürler...
-
Polise ifade verip şikayetçi olduktan ne kadar sonra mahkemeye cıkarız?Şu anda bir bucuk iki ay olmak üzere bu normal mi?