-
Yaş Küçülme Hakkında
Öncelikle herkese merhabalar.Siteye henüz üye oldum.Nedeni ise brnim için gerçekten mühim.Bende sizlerle danışmak istedim.Aylardır yaşımı küçültmem gerekiyordu ama fırsat bulupta harekete geçemiyordum.Doğum tarihim nüfus kağıdıma 2 yıl büyük yazılı.Oysa gerçek yaşım 2 yıl daha küçük.Bu okulda gerçekten sorun yaratıyor.Bunun için Kemik testi yapılıp gerçek yaşımın ortaya çıkmasını istiyorum..ama bu konuda hiçbir bilgim yok.Bu yüzden sizlere sormak istedim.Ne yapacağım ve nerden başlayacağıma dair bir fikrim yok.Eğer beni yönlendirirseniz gerçekten çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.İyi Günler.
-
Re: Yaş Küçülme Hakkında
-
Evet hastane doğumluyum.2 yıl büyük yazılmış durumda doğum tarihim.Ve esas doğum tarihimi yazdırmak istiyorum.Yapılması gereken işlemler için beni yönlendirir misiniz?
-
Hastane doğum kaydınızın tersi bir işlem yapılamaz.
Hastane kaydınız 2 yıl sonra ise, 2 yıl önce nasıl nüfusa kaydettirildiniz?
-
Sayın hukuki.net üyeleri; Bana yaş küçültme işlemleri için yardımcı olurmusunuz?..Bir avukat tutmam gerekiyor mu? Yada dilekçe ile mi başvurmalıyım.?Bu konuda bir fikrim yok yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.Lütfen, Yaş küçültmem için yapacağım işlemleri adım adım anlatırmısınız?.Lütfen acil bir durum söz konusu.
-
Hastane kayıtlarına göre ne zaman doğdun?
Nüfustaki doğum tarihin, hastane kayıtlarına göre doğum tarihinden farklı mı?
Eğer nüfustaki doğum tarihin ile hastane kayıtlarına göre doğum tarihin aynıysa değiştirmen mümkün değil.
Daha fazla bilgi için daha önce açılmış 40 küsür başlığı aşağıda bulabilirsin:
https://www.hukuki.net/forum/tags/ind...tag=/küçültme/