Kredi kartı borcu ve sonunda olacak durumlar
Selam ismim Murat benim 3.4 bankadan yaklaşık toplamı 25000 ytl varan borcum var hep takla attırdım ondan çek buna yatır yaptım ve sonunda tıkandım. Yaklaşık 2 aydır yatıramıyorum haliylen bankalarda arayıp duruyorlar ve 1 banka kagıt gönderdi 7 gün içinde ödeyiniz aksi taktirde icra gibi terimler ve 7 gün bu gün doldu tabi sonuç olarak ne yapmam gerek?
Re: Kredi kartı borcu ve sonunda olacak durumlar
Borcu ödeme durumunuz yok ise yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor. Mal beyanında bulunabilirsiniz ancak eskisi gibi artık mal beyanında bulunmayınca ceza çıkmıyor, çıksa da infazı erteleniyor.
7 günlük süre dolduğuna göre alacaklı banka kapınızı haciz işlemleri için çalabilir. Şimdiden geçmiş olsun.
peki ben şuan için ne yapmam gerek borcu ödüyemiyecegim ayrıca başka bi ev kiraladım aynı muhitte annemle beraber yaşıyorum icra ne kadar aralıkta gelir
Hangi sıklıkla hacze gelecekleri alacaklının talebine bağlı..
affınıza sıgınarak t. kredisi ve karedi kartı arasındaki ödeyememe durumlarındaki fark nelerdir
evi ikiye bölmüş durumdayım elektironik eşyaları taşıdım ve evde sadece yatak odam ve kanepelerim kaldı halı yorgan vesaire benim adresim şuan da oturdugum ev oldugun buraya gelicekler ve bu eşyalar var nasıl bi yol izlemem gerek
Size ait bir adres bulurlarsa oraya da hacze gelebilirler. Mallarınızı nasıl kaçıracağınıza dair bilgiyi de bu siteden alamazsınız,üzgünüm.
ulaş bey ben burcun sadece 1 ini ödeyebilirim sonuç olarak öbür bankalar sırada bekliyecek bu meblag ilerde başıma bi hal getirir mi
Sürekli artarak başucunuzda bekleyecek borçlarınız.
Gece gözünüzü kapattığınızda peşinizi bırakmayacak,sabah uyandığınızda onunla uyanacak,bir mal edindiğinizde sizden önce alacaklı sahiplenecek,bir işiniz olduğunda maaşınız size verilmeden önce bankaların alacağına kesilecek.Emekli olduğunuzda tazminatınıza el koyma yollarına gidilecek...
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sürekli artarak başucunuzda bekleyecek borçlarınız.
Gece gözünüzü kapattığınızda peşinizi bırakmayacak,sabah uyandığınızda onunla uyanacak,
Korku filmi gibi olmuş bu bölüm Erdoğan Bey :o