Sahte evrak düzenleyen avukat
Merhabalar,tanınmış bir avukat sahte evraklarla dava açıyor:deli: ve bu evrakların sayısı 100'ün üzerinde kısaca anlatacak olursam mahkemede tapu kayıtlarını ibraz etmek zorunda ama bu avukat tapu kayıtlarını tapu sicil müdürüne tastik ettirmiyor ve kendisi mühür vurup imza atıyor.Bu olay 2007 yılında olmuştu ve bazı vekaletlerde harf değişikliği yapıyor nedense ne hakim ne katip nede yargıtay bunun farkına varmıyor.Bu avukat şikayetimiz doğrultusunda ne gibi bir ceza alır veyahut nasıl bir yol çizmeliyim.Avukatın sahte evrak düzenlerken görüntüleri mevcut ayrıca bastığı mühür örnekleride mevcut bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
Re: Sahte evrak düzenleyen avukat
kimse yardım etmiyor.kafam karıştı lütfen bu adam devlete dava açıyor ve kazanıyor adam yıllık 750bin ytl vergi veriyor yardım lütfen hak bumu hukuk bumu savcılığa gitmeden burada akıl danışmak istedim sadece
Re: Sahte evrak düzenleyen avukat
Alıntı:
celalettinnazlı rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,tanınmış bir avukat sahte evraklarla dava açıyor:deli: ve bu evrakların sayısı 100'ün üzerinde kısaca anlatacak olursam mahkemede tapu kayıtlarını ibraz etmek zorunda ama bu avukat tapu kayıtlarını tapu sicil müdürüne tastik ettirmiyor ve kendisi mühür vurup imza atıyor.Bu olay 2007 yılında olmuştu ve bazı vekaletlerde harf değişikliği yapıyor nedense ne hakim ne katip nede yargıtay bunun farkına varmıyor.Bu avukat şikayetimiz doğrultusunda ne gibi bir ceza alır veyahut nasıl bir yol çizmeliyim.Avukatın sahte evrak düzenlerken görüntüleri mevcut ayrıca bastığı mühür örnekleride mevcut bana yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
Bu iddialarınızı iceren tüm belge döküman ne varsa adalet bakanlığına suc duyurusunda bulunarak,delillerle birlikte suna bilirsiniz,bakmış olduğu dava dosyalarınında dosya numaralarını biliyor iseniz bunlarıda delil olarak göstere bilirsiniz yapılan incelemede,eyer hakikaten iddiaları destekleyen suc ortaya cıkarsa tahmin ediyorumki yengec operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan 20 avukatın yanına bunuda 21. ci olarak gönderirler. Ayrıca Baroyada bu hususta şikayetinizi yapın derim.