Sevk Geciktirmesi Hakkında
Merhabalar
4 yıllık işletme mezunuyum. Yoklama için gittiğim askerlik şubesinden kasımpaşa asker hastanesine sevkedildim muayene için. Orada kalp romatizması hastalığımı bildirdim ve muayene sonucu 42/c smk 1 yıl sevk geciktirmesi verdiler. Şimdi benim anlamadığım bir nokta var. Bu hastalık zaten ömür boyu devam eder iyileşme durumu yoktur. Neden sevk verdiler? Ayrıca seneye gittiğimde muayeneye çürük raporu mu verecekler?
Saygılar, Sevgiler
Re: Sevk Geciktirmesi Hk.
mrb dostum oncelıkle gecmıs olsun... bende kapakcık sarkması ve mıtral yetmezlık var bu hastalıkta omur boyu ama kımıne tecıl kımınede muaf verıolar... ben 3 ay olcak gatada testler yaptırıyorum halada bı sonuc almıslıgım yok... yane kısacası beklıcen seneyede belkı tecıl alırsın belkıde seneye muaf olursun... hakkında hayırlısı olsun dostum....
Re: Sevk Geciktirmesi Hakkında
Cevabın için teşekkür ederim. En fazla 4 yıl tecil ediyorlar sanıyorum ki. Askere alma durumları oluyor mu peki bu durumda?
ben en 5 kez erteleme yaptıklarını ve en sonunda 5. de muaf verdıklerını bılıyorum... bızım gıbı kalp sorunları olanlar derecelerıne gore muaf oluyorlar . askere gıttımızde ıse zaten bu halımız goz onunde bulundurularak gorev dagılımı olucaktır.. ben 3 ay olcak hala bı sonuc alamadım sahsen bayramdan sonra buraya yazarım durumumu cunku bı nevı durumumuz aynı gıbı.. sımdıden senın ve hukukı.net sakınlerının bayramınıda kutlarım bu arada...
Kasımpaşa Asker Hastanesi ndeki sevk raporumda da tanı Mitral Valv Prolabsusu + Aort Yetmezliği diye geçiyor. Valla beni oyalayıp 2-3 yıl sevk verip sonradan da askere alacaklarsa bu nisan döneminde askere giderim daha iyi. Sonuçta evlilik ve iş açısından büyük bir engel teşgil ediyor. Senin ve site sakinlerinin de kurban bayramı mübarek olsun. Teşekkür ederim.