Avukatlar için office 2007 eğitimi
Abem'de avukatlar için özel hazırlanmış office 2007 eğitimleri Abem Bilgisayar Eğitim Merkezi'nde başladı.
Eğitim Avukatlar için özel olarak hazırlanmış içeriğiyle ve size özel uygulamalarla,
word-excel-outlook-internet programları ayrıca flashdisk, yazıcı, tarayıcı gibi araçların kullanımını da içeriyor.
Program haftaiçi akşamları, toplam 3 hafta sürüyor.
Bilgi için 0216 449 19 09 nolu telefonu arayabilirsiniz.
Re: Avukatlar için office 2007 eğitimi
ABEM'in açılımının Ankara Barosu Eğitim Merkezi olduğunu ve bu eğitimin Ankara'daki arkadaşları ilgilendirdiğini söyleyebilir misiniz?
Alıntı:
Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
ABEM'in açılımının Ankara Barosu Eğitim Merkezi olduğunu ve bu eğitimin Ankara'daki arkadaşları ilgilendirdiğini söyleyebilir misiniz?
Sayın Emrah Yavuzcan iyi ki bu açıklamayı yaptınız. Zira üyemizi sitemizde reklam yapmaması konusunda uyarmak hazırlığındaydım. Açıklama için teşekkürler.
Yalnız alan kodundan anladığım kadarıyla abem sanırım İstanbul'da bilişim sektöründe bir eğitim merkezinin adı.Ankara Barosu Eğitim Merkezi değil.
Gerçekten de telefon numarası İstanbul Anadolu yakasına ait. En sağlıklı açıklamayı üyemiz yapacaktır. Ancak telefon numarası şimdilik kaydıyla silinmiştir.
merhaba,
yanlış anlaşılma ve karışıklıktan dolayı herkesten özür dileriz. Burası A Bilgisayar Eğitim Merkezi'dir. Avukatlara özel bir program yaptığımız için reklam vermek amacıyla değil ama faydalı bir bilgi olabileceğini düşünerek forumla paylaşmak istedik. bilgilerinize...
Açıklamanız için teşekkür ederiz. Telefon numaranızı eski haline iade ediyoruz. Hukuki Net üyeleri için indirim kodunu rica ediyoruz...
Örnek: %20 indirim (kod:hukukinet) gibi...
Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Eğitim merkezimizde tüm Hukuki.net üyelerine, sadece Avukatlara özel programımızda değil, verdiğimiz tüm eğitimlerde (Sistem, Yazılım, Web Tasarım&Programlama, Grafik Tasarım, Bilgisayarlı Muhasebe) mevcut kampanyalarımıza ek olarak %20 indirim uygulayacağız.
Kişilerin bu indirimden faydalanmaları için hukuki.net kullanıcı adlarını belirtmeleri yeterli olacaktır.
Güzel fir fırsat oluşmuş gibi, lakin varsa, web sitenizide eklerseniz, daha ilgi çekici olur sanırım:)
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Güzel fir fırsat oluşmuş gibi, lakin varsa, web sitenizide eklerseniz, daha ilgi çekici olur sanırım:)
www.abem.com.tr