Yabancı uyruklu kadınla zina
Arkadaşlar konu biraz karışık
Kayın pederim 35 yıllık evliliğini 24 yaşında yabancı uyruklu bir kadın uğruna heba etmek üzere. Her evlilikte olduğu gibi inişli çıkışlı bir ilişkileri vardı fakat bu davranış nerdeyse bardağı taşıran son damla oldu diyebiliriz. yaklaşık 45 gündür eve uğramıyor ayrı bir ev tutmuş o kadınla birlikte yaşıyor.3 katlı evleri var kayın validemin üstüne ailece çocuklarda dahil birlikte çalışarak yapmışlar. anlaşmalı boşanıcaz diye telefon açıyormuş sürekli Kayınvalidem evini boşandıklarında o kadına kaptırmak istemiyor. Boşanma davası açılmadan evi kızının yada damadının yada güvendikleri birisine devir yada satış yapması neticesinde boşandıklarında kayınpederim bi hak taleb edebilirmi. Sürekli telefon açıp o evi bana devrediceksin diye tehditler yağdırıyormuş. Ne yapıcaz bilmiyorum
:(
Re: Yabancı uyruklu kadınla zina
Kayınvalidenize ait olan 2001 yılından önce yapılmışsa, kayınpederiniz herhangi bir hak iddia edemez.
Kayınvalidenize ait olan ev ailesinden miras kaldıysa, miras kalan parayla alındıysa, biri tarafından ona bağışlandıysa boşanma halinde kayınpederiniz hak iddia edemez.
Kayınvalidenizin endişe edeceği bir durum yok. Başkasına devretmesine de gerek yok. Eğer kayınpederinizin evde hakkı olsaydı başkasına devrederek de kurtulmasına imkan yok.
Kayınpederinizin evi bana devret taleplerine hayır diyebildiği sürece sorun yok.
Kayınpederinize de vakit geçirmeden zina gerekçesiyle boşanma davası açıp ayrıca nafaka ve tazminat da talep edebilir.