Vali,Belediye başkani,Belediye mecliş üyeleri hakkında dava
abdulmecid:Keyfi kararlarından dolayı idare mahkemesinin iptal kararını uygulamayan idare ve kişiler hakkında tam yargı davası açabilir miyim?Belediyeye karşı idare mahkemesine dava açabilirsem eğer kişisel kusurlarından dolayı Vali,Belediye başkanı,meclis üyeleri ve bunlara yardım eden müellifler hakkında tam yargı davası açabilir miyim? Açabilirsem hangi mahkemede nasil açmalıyım? Herkeze selamlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Re: Vali,Belediye başkani,Belediye mecliş üyeleri hakkında dava
Alıntı:
abdulmecid rumuzlu üyeden alıntı
abdulmecid:Keyfi kararlarından dolayı idare mahkemesinin iptal kararını uygulamayan idare ve kişiler hakkında tam yargı davası açabilir miyim?Belediyeye karşı idare mahkemesine dava açabilirsem eğer kişisel kusurlarından dolayı Vali,Belediye başkanı,meclis üyeleri ve bunlara yardım eden müellifler hakkında tam yargı davası açabilir miyim? Açabilirsem hangi mahkemede nasil açmalıyım? Herkeze selamlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Kolaymı?Hem şehir plancısı yada Avukat olacaksın hemde Vali,Belediye başkanı,meclis üyeleri ve müellifler hakkında dava açabilirsin diyeceksin,hımm...! Ülkemizde,Hemde adresi açık bir yer için biraz zor olsa gerek yoksa bu konu okunmuş olduğu bilindiğine göre mecbur olmamakla beraber,Öncelikle kararlı ve yiğitçe birşekilde cevaplamaktan onur duyulmalıydı ilgililere notum ise:yaptıkları hak ihlalleri ve mesleki kusurlarından dolayı yargılanmayacaklarını düşünmesinler.Sonsuza kadar suçlarından dolayı suçluların yakasını bırakmayaccağım.abdulmecid
Bu kişiler hakkında bulunduğunuz yer Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunabilirsiniz..
Protokolü sıralamışsınız bu işin takibi için Avukat yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum..