-
1 gram Esrar
Merhabalar..
Bugün jandarma tarafından umuma açık olmayan bi yerde bi arkadaşımla birlikte içinde en fazla 1gr. esrar maddesi bulunan esrarlı sigara ile yakalandık.. İkimizinde ayrı ayrı ifadesi alındı bizim bu maddeyi kullanmadığımızı o gün deniyeceğimizi denemeden jandarmanın geldiğini yazdık.. Arabamız narkotik köpeği tarafından aranıp bişey bulunmadı herhangi bi tahlilde yapmadan bizi serbest bıraktılar..
İkimizinde herhangi bir sabıka kaydı yok ve üniversite öğrencisiyiz.. Acaba Bundan sonra ne ceza alırız ? mahkeme ne zaman açılır ? ne kadar sürer ?
SAYGILARIMLA, TEŞEKKÜRLER
-
Re: 1gram Esrar..
Fikri olan yok mu bu konu hakkında ?
-
Re: 1 gram Esrar
Ya yardım edecek yokmu avukatlar diyoki savcı dava açabilirde açmayabilirde.. aslında bizi serbest bırakacaz dedikleri için ben o tutanağa imza attım şimdi mahkemelik olacaz gibi geliyor.. Esrarı ben almadım benim üstümdede yakalanmadı içmiyorumda kullanırkende yakalanmadı bunları söylesem savcı beni serbest bırakırmı arkadaşım kullandığını söyledi o denetimli serbestlik alır heralde yardımcı olurmusunuz lütfen ??
-
arkadaşın benim dediyse siz beraat edersiniz tahlilde yapılmadıysa sorun yok demektir ama mahkeme kağıdı gelecektir size arkadaşınızda denetimli serbestlik alır
-
Şimdi ilk jandarmaya verdiğimiz tutanakta aldık geldik filan dedikte ben içmediğimi belirttim arkadaş içtiğini söyledi.. zaten gerçektede ben almaya gitmemiştim ama tutanakta hep 1. çoğul yazdı tutanağı tutan bende ne bileyim ilk kez karakolluk oluyorum imzaladık şimdi savcı bizi çağırdığında savcıya anlatsak dediğiniz gibi olur heralde değil mi ?