2001 kriziyle ödenemeyen kredi kartı borcu

Sayın ilgililer,
11/2001 yılında ödeyemediğim borcumdan dolayı icra takibine girdim. Bu arada ikametgah olarak gösterdiğim adreste de kayıtlı olmadığımı öğrendim muhtardan. İcradan dosyamla ilgili edindiğim bilgiye göre alacaklı vekili çeşitli yerlere yazı yazmış tebligat adresimi soruşturmak için, ama bir sonuç alamamış. 2001 krizi ve işsizliğin ardından takip süreci başlamadan şehir değiştirmek zorunda kaldım (iş bulmam için). Taşındığım şehirde de 2003 yılında boşandım. Halen 7 yıldır aynı şehirde yasal ikametgah kaydı ile yaşıyorum. Süreç içinde sigortalı ve asgari ücretle iş buldum ve çalıştım. Çıkarılan yasalardan ödeme yapmam söz konusu olamadı. Çünkü ancak geçimimi sağlıyordum. 2007 temmuzunda tekrar evlendim. Şimdi karı koca çalışıp ancak geçimimizi sağlıyoruz. Eşimin soyadı değişti ve benim soyadımda. Bildiğim kadarıyla eşim benim evlilik akdi öncesindeki borçlarımdan mesul değil. Takibin açıldığı şehirde yaşamadığımdan dolayı sürecin ne olduğu ile ilgili bir bilgimde yok. Ama ödeyecek bir durumum da halen söz konusu değil malesef.
SSK kaydım ve ve artık tc kimlik nosu ile her an heryerde bulunabilecekken neden hala bulunamıyorum. Aslına bakarsanız bulunmamamda iyi belki. Çünkü hala ödeme gücüm yok. Ama bu böyle nereye kadar gidecek onu da merak ediyorum. Sanırım borcumu ödemeyemenin insani cezası huzurumun kaçması oluyor bu konuyu düşünmekten. Yeni eşimi de rahatsız ediyorum bundan dolayı.
Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir izlemeliyim?
Cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
(Not:Bu arada Turkcell vekili avukat 2007 yılında ssk kaydımdan işyerime ödeme ihtarı gönderdi borç çok küçüktü ve ödedim, ama banka avukatı)

Toplam 1 dosya bulunuyor

Re: 2001 kriziyle ödenemeyen kredi kartı borcu

Size tavsiyem zaten ödeme imkanım yok diyorsunuz.Onun için hiç kurcalamayın.Diğer kredi kartı mağduru arkadaşların yazılarını okuyun ve ordan başınıza gelebilecek olasılıkları kendiniz tespit edin.Kurcalarssanız aynı olaylarıı yaşayacağınız kaçınılmazdır.