Merhabalar benim yapı kredi bankasından world kartım vardı maddi durumumun bozulmasından dolayı 25 Eylül 2005 tarihinde yasal takibe düştüm borcumu da tamamen 20 haziran 2007 de kapatabildim.Söz konusu sicil affından yararlanabilirmiyim ?
Printable View
Merhabalar benim yapı kredi bankasından world kartım vardı maddi durumumun bozulmasından dolayı 25 Eylül 2005 tarihinde yasal takibe düştüm borcumu da tamamen 20 haziran 2007 de kapatabildim.Söz konusu sicil affından yararlanabilirmiyim ?
Mrb.forumda yeniyim cok güzel konular var faydalı bir çok şey ogrendim.Bende çok sıkıntılar çektim.4 ay işsiz kaldım ve kredi kartlarına yüklendim.Olmıcak hatalar yaptım.Kart borcunu odeyebilmek için evkurdan cep telefonu alıp 1400 ytlye 700 ytlye sattım.Tabi bu yaptıgım beni kurtarmadı dahada cok batırdı.4 ay sonra iş buldum şu an çalışıyorum.Hergün bankalardan hem evi hem cebimi arayıp duruyolardı ailemde cok perişan oldu.Bankadan kredi almak içn çok uğraştım fakat hiçbiri vermedi hergünde Allaa dua ettim beni sıkıntılarımdan kurtarsın diye.En sonunda abimden borç aldım 2400 ytl kadar ve borçlarımı kapattım ama evkur taksitlerımı hala oduyorum.Şimdi çalışıp abime her ay 400 ytl odeyip ona olan borcumuda kaptmak.Aslında full çalışabilsem daha çabuk biticek.Bende sicil affından faydalanbilirmiyim merak ediyorum ve sicil affı kesin cıkarmı bu olayların hepsi son 1 ayda gecti.Burdan herkese bi tavsiyede bulunmak istiyorum Lütfen bol bol DUA edin.Allah hepimizi kurtarsın...
Şu an bir söylenti olan sicil affı uygulamaya girerse kimlerin yararlanabileceği de belirtilecektir herhalde.
inş şartsız şurtsuz herkes yararlanabilir.Beni m amacım yeniden kart falan çıkartmak değil sadece her ihtimale karşı sicilimi düzeltmeye çalışıyorum çünkü kendime yeni sayfa açıçam.