Eşım yeni doğmuş çocuğu bana bıraktı
ben 5 yıllık evlıyım ve bu evlılıkten dogan 3 cocugumuz var benım sorunum su ben esımle 7 ay once kavga ettım ve ailesının yanına gıttı gıttıgınde hamıleydı bu gıdısten 3 ay sonra 14 aylık olan 2. kızmı bır gece yarısı ailesı tarafından kapıma bırakıldı ve henız 25 kasım 2008 tarıhınde yenı dogan 2 gunluk bebegımı yıne bır gece vaktı kapıma bıraktı benım sıze sormak ıstedıgım esımle bosanmak ıstıyorum ve suanda calısmıyorum ama maddı durumum ıyı hakım bana esımın yanında kalan 4 yasındakı buyuk kızımı ve bende kalan 2 cocugun velayetını bana verır mı
Re: Esım yenı dogmus cocugu bana bıraktı
Alıntı:
ahmetyaylacı rumuzlu üyeden alıntı
ben 5 yıllık evlıyım ve bu evlılıkten dogan 3 cocugumuz var benım sorunum su ben esımle 7 ay once kavga ettım ve ailesının yanına gıttı gıttıgınde hamıleydı bu gıdısten 3 ay sonra 14 aylık olan 2. kızmı bır gece yarısı ailesı tarafından kapıma bırakıldı ve henız 25 kasım 2008 tarıhınde yenı dogan 2 gunluk bebegımı yıne bır gece vaktı kapıma bıraktı benım sıze sormak ıstedıgım esımle bosanmak ıstıyorum ve suanda calısmıyorum ama maddı durumum ıyı hakım bana esımın yanında kalan 4 yasındakı buyuk kızımı ve bende kalan 2 cocugun velayetını bana verır mı
Sn. Ahmetyaylacı
Öncelikle geçmiş olsun. Benim bildiğim kadarı ile çocuklarınızın yaşlarının küçük olması nedeniyle eşiniz velayetlerini isteseydi çocuklarınız annelerine verilirdi.Ama anladığım kadarı ile eşiniz çocuklarınızın velayetini istemiyor.Bu durumda eşiniz çocuklarınızın velayetini büyük ihtimalle kendi isteği ile size verecektir Sizin satırlarınızı gözyaşlarıyla okudum.2 günlük anne sevgisine, şefkatine, sütüne ihtiyacı olan bir bebeğin annesi tarafından istenmeyişi beni çok üzdü. Ben kızıma işyerinde bütün gün özlem duyarken aynı zamanda kızım için, onun iyi bir geleceği yaşaması için çalışmak zorunda olduğumu düşünürken eşinizin çocuklarını istemeyişi inanılır gibi değil. Ne güzel ve büyük şanstır ki çocuklarınızın sizin gibi sahip çıkan bir babası var
Tekrar geçmiş olsun