CEVAT2201 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle herkese saygılarımı sunarım.01.05.2008 yılında boşandım.5 yaşında bir kızım var.Kendim serbest muhasebeci eski eşim ev hanımıdır. Eski eşimle aynı ilçede ikamet etmekteyiz.anlaşmalı boğandık ve nafaka olarak sadece kızıma aylık 100 ytl ödemekteyim. Konuya gelemeyim ben , eski eşim boşandıktan sonra eski eşim bir aracı sayesinde bir astsubayla tanışmış ve aileler arasında kendileri nişantakmışlar tabi konu bu değil bundan sonrası.Buraya kadar allah mesut etsin demek düşer bana ama adam 42 yaşında eşim 24 yaşında. Adamında bir kızı var ve adamı da boşanmış olarak biliyorken adamın daha mahkemesinin devam ettiğini öğrendim. yani hala evli resmiyette. Buna rağmen nişan yüzükleri takılıp eski kayın validemin evine çok rahat girip çıkıyor. Ben kızımın velayetini nasıl alabilirim. Bu nedenleri sunarsam ve eski eşimin apartmanından şahit getirsem nişan yapıldığına dair ve aynı ilçedeyiz demiştim el ele sarmaş dolaş gezdikleri gören bir dünya şahit var bunları mahkemeye getirsem ki adam hala evli diye bildiğim bu velayeti alma ihtimalim var ama bu konunun uzmanı sizlersiniz düşüncelerini yazarsanız memnun olurum. Avukatımla görüşmedim daha yarın görüşecem. saygılarımla